2777
2789
عنوان

خوشحالم🐈

| مشاهده متن کامل بحث + 9223 بازدید | 419 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ااره منم میدونم اینقدر رفته تو پربازدید خشته شدی... یکیشونو بده من

حرف های خوبی نزدیم کاش نمیرفت🥴

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

اومدم بگم از خوشحالیت خوشحالمدیدم واسه اینکه داد بزنن سرت پول می دی 😂

😔😔

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

جووونز🤣🤣

توی عمرم اینطوری سرما نخورده بودم 

چشم و دماغ و دهنم یکی شده دیگه 

انقدر حالم بده محسن میگه بریم دکتر باور کن نا ندارم پاشم حاضر شم

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

توی عمرم اینطوری سرما نخورده بودم چشم و دماغ و دهنم یکی شده دیگه انقدر حالم بده محسن میگه بریم دکتر ...

ای بابا 

آویشن بخور 

از اینکه نفس میکشم متنفرم!:)🖤                         https://daigo.ir/secret/7228025515

ای بابا آویشن بخور

این هفته باز همه چپه شدیم 

یاس سرش شکست 

سام سرما خورد 

یاس هم سرماخورد 

من خیلی شدید از پریشب مریض شدم 

هرچی بگی خوردم 

فقط مونده عنبرنسا بخورم🤕

این هفته باز همه چپه شدیم یاس سرش شکست سام سرما خورد یاس هم سرماخورد من خیلی شدید از پریشب مریض شدم ...

واییی🤣🤣

خوب میشین ایشالا 

یاس بهتره سرش؟

بخیه هارو کشیدن؟ 

از اینکه نفس میکشم متنفرم!:)🖤                         https://daigo.ir/secret/7228025515

واییی🤣🤣خوب میشین ایشالا یاس بهتره سرش؟بخیه هارو کشیدن؟

اره بهتره 

باید فردا ببرم بکشیم اما میگه نمیام میگه میترسم 

بچه خیلی واسه بخیه اذیت شد 

واینستاد بی حسی بزنن اونم نامردی کرد بدون بی حسی بخیه زد

اره بهتره باید فردا ببرم بکشیم اما میگه نمیام میگه میترسم بچه خیلی واسه بخیه اذیت شد واینستاد بی حسی ...

وایییی الهیییی