2777
2789
عنوان

خونم خیلی کثیفه

283 بازدید | 12 پست

پریود شدم دیروز عصر تا حالا مث مرده ها افتادم از درد ففط ب زور ی چی میدم پسرم بخوره خونه ترکیده انگار بمب زدن ب خونه ولی نمیتونم بلد شم تمیز کنم ولی از کثیف بودنشم تو عذابم

خداکنه فقط دو سه روز مهمون نیاد

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

تجربه من وقتی ی روز میگم. ولش کن ی امروز به خودت استراحت بده. بعدا کارا انجام میدی

بخدا از زمین و زمان مهمون میاد🥲

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

تجربه من وقتی ی روز میگم. ولش کن ی امروز به خودت استراحت بده. بعدا کارا انجام میدیبخدا از زمین و زما ...

دقیقا

حالا کل ماه تمیزه مگس پر نمیزنه دقیق وقت پریودی ک خونه میترکه مهمون میاد

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقاحالا کل ماه تمیزه مگس پر نمیزنه دقیق وقت پریودی ک خونه میترکه مهمون میاد

منم یبار سرماخوردگی گفتم بیخیال یکم استراحت. بچها هم هرچی آسیاب بازی بود ریختن تو خونه سینک پر ظرف شد لباس 

خونه بازار شام بود عمه شوهرم آمد. زن همسایه آمد مامانم اینا شبش آمدن.  یعنی حیثیت برام نموند

منم یبار سرماخوردگی گفتم بیخیال یکم استراحت. بچها هم هرچی آسیاب بازی بود ریختن تو خونه سینک پر ظرف ش ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه مهمون سر زده زیاده داری هی پاشو ده دقیقه جمع کن دوباره استراحت کن🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

جاریم یهو سرزده میاد از اوناس ک تا سوراخ موش روهم میگرده

فثط خواجه حافظ نیومده😂😂😂

بخدا انقد اعصابم خورد بود ب دخترم گفتم در باز بزار شاید کسی تو راه باشه

شانس ندارم. ..