2777
2789

خودم ساعت پنج بیدار شدم ماه در و دیوار کردم تا همین چهل دقیقه پیش 😑😂 بعدم پاشدم موهامو شونه کردم رفتم کدو حلوایی قاچ کردم گذاشتم تو قابلمه بپزه . چند قسمت سریال هم ریختن رو تلوزیون ، بعدشم آمریکانو درست کردم و یه کتاب ورداشتم بخونم دو سه ساعت دیگه هم خونه رو تمیز میکنم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

عزیزم من ساعت ۶ با گشنگی بیدار شدم یکم خرما خوردم چای دم کردم صبحانه خوردم قرصامو خوردم ی ماسک ورقه ای گذاشتم ناخنامو لاک پاییزی زدم شب عروسی دعوتم 

الانم میخوام پاشم برنج بذارم جوجه رو تو تابه سرخ کنم تنهام امروز بخورم 

سمت عصرم کار خاصی ندارم تا ک حاضر بشم

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۵ صبح خوابیدم، ۹ بیدار شدم. دارم خونه رو جمع و جور میکنم که به لطف دخترم مدام با شکست مواجه میشه!

شروع کنم تمیز کاری اساسی فردا مهمون دارم شب هم مهمونی دعوتم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دیشب حسابی خونه تمیز کردم خورشت کرفسمو‌دیشب گذاشتم. امروزم بیدار شدم مرغ گذاشتم مامانم و خواهرم میان خونم برای ناهار بابام رفته تهران نیست  دیگ دعوتشون کردم همه جا بو گل میده غذاها و سالادمممم آمادش 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
عزیزم من ساعت ۶ با گشنگی بیدار شدم یکم خرما خوردم چای دم کردم صبحانه خوردم قرصامو خوردم ی ماسک ورقه ...

لاک چه رنگی زدی ؟

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

دیشب حسابی خونه تمیز کردم خورشت کرفسمو‌دیشب گذاشتم. امروزم بیدار شدم مرغ گذاشتم مامانم و خواهرم میان ...

خسته نباشی 

من ۸و نیم با نوای دل انگیز 😒گوشی همسرم بیدار شدم .رفتم بربری گرفتم و منتظر شدم بیدار شده با هم صبحانه بخوریم که خب دیر شد و منم الان سردردم (شاغلم هر روز ۷بیدارم )نهار می‌خوام خوراک لوبیا بزارم (کل هفته برنجیم)کارهای خونه و آهنگ و رقصیدن و حمام و تراپی با مرغ مینام 😍😍😍

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

من ۱۰ بیدار شدم یه قهوه خوردم یکم کتاب خوندم الانم تو نی نی سایتم ناهارم مامانم فسنجون پخته برنامه خاصیم ندارم فق ساعت شیش و نیم وقت ترمیم ناخن دارم 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

لاک چه رنگی زدی ؟

خیلی رنگش خفنه تازه خریدم نمیدونم بهش میگن زرشکی ، قرمز پر رنگ یا جیگری 😂🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من ۸و نیم با نوای دل انگیز 😒گوشی همسرم بیدار شدم .رفتم بربری گرفتم و منتظر شدم بیدار شده با هم صبحا ...

به به تا اینجا ک روز خوبی داشتی 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۵ صبح خوابیدم، ۹ بیدار شدم. دارم خونه رو جمع و جور میکنم که به لطف دخترم مدام با شکست مواجه میشه!شرو ...

خسته نباشی