2777
2789
عنوان

بحث با مادرشوهر سر پتو

1188 بازدید | 93 پست

خانما من خودم ۶تا پتو دونفره دارم و یه لاف خیلی سنگین و بزرگ و یه سرویس کامل برای تخت

بعد همسرم باید یه پتو دونفره و لاف سنگین داشته باشه من بهش گفتم بقیه پتوها دونفره ان تو دوتا یکنفره بیار قیمت کردیم دونفره۱۶۰۰بود تک نفره۹۵۰دوتاش میشد۱۹۰۰.گرفتیم واومدیم خونه شوهرمم رفت شهر دیگ سرکار

بعد حالا مادرشوهرم امروز دلمو یطوری کرد ادامش میزارم

اومد گفت چرا انقدر پتوها بدی خریدن؟گفتم چرا گفت گفت خیلی بدن کوچکن گفتم از عمد یک نفره گرفتیم اندازه یه ادم بزرگ میشن.دونفره زیاد داشتیم

گفت اره محمد نبوده میخواستم زنگ بزنم بهش ببینم از کجا خریده ببرم عوضشون کنم گفتم خوب شد زنگ نزدی چون از عمد به محمد گفتم اینجوری بگیره

منم پلوپز برای جهیزیم خریدم شوهرم خوشحال بود ک پلوپزم بزرگ و خوبه یهو مادرش گفت چرا بزرگ خریدی کوچیک میگرفتی گفتم عاقبتی گرفتم 

تو چرا ۶ تا دو نفره گرفتی

کی دیگه خونه کسی میخوابه که انقدر رختخواب میخرید

من دو تا لحاف نو دادم واسه عروس

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چرا ۶ تا دو نفره گرفتیکی دیگه خونه کسی میخوابه که انقدر رختخواب میخریدمن دو تا لحاف نو دادم واسه ...

۶تا گرفتم ولی شاید ۴تا ببرم هنوز عروسی نگرفتم دارم میخرم

شوهرم میبایست یکی ببره من گفتم دوتا تک نفره ببر بالاخره خانوادم راه دورن بیان دونفره زیاد داریم تک نفره هم باشه

خونه مامن ۱۰پتو دارم و هی کم میارم جلو مهمان ها

وا‌..‌.

مگه هنوز مهمون شب میمونه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عزیزم من خانوادم راه‌دورن چرا نمونن اره خب میمونن

خب اگه اینطورع که لازم داری