2777
2789
عنوان

این پسرایی ک...

436 بازدید | 33 پست

همین پسرایی ک میبینین خانوادشون عاصیشون کرده و خسته شدن میخان برن 🚶🚶🚶مجردی زندگی کنن

کافیه فقط اسم یه دختر بیاد تو شناسنامشون

ییهوووو یه رابطه عمیق مادر فرزندی بینشون ایجاد میشه   که باید یه لحظه واستی فکر کنی ببینی 

من زنشم  

مادرش زنشه  

باباش چی میگه!!!  

بخدا

دیدین شمام؟؟

خواننده خاموش بودم همتونم میشناسم 😏😏😏

وااای😂😂😂😂😂😂

ارهههه

دمت گرم.😆😆😂😂

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد ازدواج تازه احساسات مادرفرزندی شون فوران میکنه

اره بخدا 

تازه نگرانیاشون گل میکنه 

واااای پسرم چرا لاغر شدی؟؟ با مادرت دورت بگرده انگار درست غذا نمیذارن جلوت بیا فداتشم بخور 

خو مرررررگ!!!! 

خواننده خاموش بودم همتونم میشناسم 😏😏😏
والا دیگه  یکیش همین ممد شما  مگه ن؟

دقیقااا👌👌👌👏👏

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
شوهرت چی؟  هیچی دیگه خوش ب سعادتت 😂

شوهرخواهرمن وقتی اومدخواستگاری خواهرم خونه مجردی داشت بعدعروسیش یادش افتاد پدرمادرش پیرن وبه مراقبت احتیاج دارن نشون به اون نشون که ازسال۷۳هنوزبامامان باباش تویه خونه زندگی میکنن

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....