شوهرم توی روستا خونه ساخته .عموهاش اونجا زندگی میکنن. ما انقدر برای اونجا خرج کردیم و افتادیم تو بدهی. روستایی که آبش جیره بندیه سرسبز نیست.این نیست که تو گرمای تابستون بگیم بریم روستا خنکه چون درجه ی دماش با تهران شاید یکی دو درجه فرق بکنه. اگه اون خونه یه میلیارد فروش بره ارزش داره بفروشیم؟ شوهرم اون خونه رو برای سود نساخت برای این ساخت که تفریح بره اونجا دوره ی پیری بره اونجا.یه نفر میگه یه میلیارد ۶۰ تومن سود میده میتونید از بی پولی در بیایید چون واقعا حقوقمون نمیرسه
اونم اگه کسی پیدا بشه خونه رو بخره آشنا در میاد اونوقت برای پول دادنشم اذیت کنه.طرف میگه اگه اوضاع جامعه عوض بشه دیگه اون خونه بی ارزش میشه.الانه که مردم دارن میرن روستا خونه میسازن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر برای سود گرفتن می خواید بفروشید کار اشتباهیه، فروش وقتی درسته که با اون پول چیز دیگه ای بخرید مثلا جای دیگه خونه ای بسازید یا هرچی، پول تو بانک گذاشتن اشتباه بزرگیه
اگر اون یک میلیارد بیاد دستتون میتونید باهاش ملکی بگیرید؟ اگر جواب منفیه به نظرم نکنید پول نقد تو ایران مثل اتیش کف دسته زود خرج و هزینه میشه اگرم نشه ارزشش رو از دست میده درضمن شما فرضا طلا داشته باشی ارزش طلا هم بره بالا شما به رفاهت اضافه نمیشه چون نمیفروشی ملک اینطوری نیست نهایتا اگر جاش خوب نیست اینجا رو بفروشید یه شهر یا روستا دیگه بگیرید البته مطمئن باشید سرتون کلاه هم نزارن قیمت یه میلیارد برای ملک شک برانگیزه
اگر اون یک میلیارد بیاد دستتون میتونید باهاش ملکی بگیرید؟ اگر جواب منفیه به نظرم نکنید پول نقد تو ای ...
چرا شک برانگیز؟ گفتن مشتری داره برای خونت.خب الان برادرشوهرم میگه اونو بفروشید بزارید حالا حایی سود بده سودشو ماهیانه خرج زندگی کنید. خب من سواله برام اگه بخوام به متراژ خونمون اضافه کنم.مگه یه میلیارد چند متر خونه بهم میده اونم جنوب تهران.اونم مگه الکیه من بیام خونه رو بفروشم یهو همه چی بزنه بالا رسما بدبخت میشم که.بعضیا خدایی روهوا حرف میزنن همین برادرشوهرم
چرا شک برانگیز؟ گفتن مشتری داره برای خونت.خب الان برادرشوهرم میگه اونو بفروشید بزارید حالا حایی سود ...
به خاطر این شک برانگیزه که هیچ جا دیگه خونه یک میلیارد نیست حالا من متراژ زمینتون رو نمیدونم ولی یکی از روستا های اطراف ابادان که خودش شهر مرزیه یه ملک پرت وسط نخل و اسفالت نشده خارج از شهر الان هشتصد میلیونه درضمن سود ماهیانه و این حرفا رو کنار بزارید چیزی که به ریال باشه تا پنج سال بعد از بین رفته ملک باید با ملک جایگزین بشه خونه بزرگ کردن تو تهران خوبه ولی میتونید همین خونه رو یه روستای دیگه که اب و هوای بهتری داره بگیرید قیمتش رشد میکنه فرقی نداره