2777
2789
عنوان

بی بی چک بنظرتون مثبته یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 66 پست
قربونت.ببخشید شما چند سالتونه؟ من ۳۴ سالمه شوهرم اصرار به بچه دوم داره اما من بخاطر سن میگم دیره دیگ ...

بچه اولت چند سالشه ؟!

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم 😍 مرد من تو بهترین و خوش اخلاق ترین و مهربان ترین مردی هستی که تا کنون دیده ام عاشقتم زیبای من                 👩‍❤️‍💋‍👨 تو مرا جان و جهانی حضرت یااار 👩‍❤️‍💋‍👨 برای شادی روح خواهر عزیزم صلوات میفرستی 🙏

بچه اولت چند سالشه ؟!

الان ماشالا هشت سال و نیمشه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت.ببخشید شما چند سالتونه؟ من ۳۴ سالمه شوهرم اصرار به بچه دوم داره اما من بخاطر سن میگم دیره دیگ ...

من ۳۲ تحت نظر دکتر باش اقدام کن دیر نیست

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

الان ماشالا هشت سال و نیمشه

عزیزممم خدا حفظش کنه 

من پسرم کلاس دومه ۷ سال و نیمه چند ماه دیگه ۸ سالش پر میشه 

خودم ۲۷ سالمه 

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم 😍 مرد من تو بهترین و خوش اخلاق ترین و مهربان ترین مردی هستی که تا کنون دیده ام عاشقتم زیبای من                 👩‍❤️‍💋‍👨 تو مرا جان و جهانی حضرت یااار 👩‍❤️‍💋‍👨 برای شادی روح خواهر عزیزم صلوات میفرستی 🙏

من ۳۲ تحت نظر دکتر باش اقدام کن دیر نیست

موفق باشی خبرشو بده هر چی شد

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

موفق باشی خبرشو بده هر چی شد

باشه 😄

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

عزیزممم خدا حفظش کنه من پسرم کلاس دومه ۷ سال و نیمه چند ماه دیگه ۸ سالش پر میشه خودم ۲۷ سالمه

عزیزم خدا حفظش کنه .والا من سه چهار سالگی دخترم به شوهرم اصرار میکردم میگفت زوده بزار بزرگتر بشه .حالا الان اون میگه من میگم دیره نمیشه .دخترم خیلی اصرار میکنه .میترسم دو تاشون تنهام بزارن تو بارداری و سختیاش

عزیزم خدا حفظش کنه .والا من سه چهار سالگی دخترم به شوهرم اصرار میکردم میگفت زوده بزار بزرگتر بشه .حا ...

منم پسرم و همسرم دو ساله هی اصرار میکنن مخصوصا پسرم که داداش میخوام چرا تنهام ...

آره اتفاقا نگرانی منم از همین زمان بارداری و بچه دنیا اومدن هست که دست تنها نمونم شهر غریب 🥲

ولی خب سه سال اقدام هستم چند ماهی میشه تخت نظر دکترم هیچ مشکلی نیست ولی نمی‌دونم چرا نمیشه 

منم پسرم و همسرم دو ساله هی اصرار میکنن مخصوصا پسرم که داداش میخوام چرا تنهام ...آره اتفاقا نگرانی م ...

سه سال اقدام؟؟؟ مگه میشه؟ آزمایشات و سونو خوب بوده؟ شوهرت چی؟ 

سه سال اقدام؟؟؟ مگه میشه؟ آزمایشات و سونو خوب بوده؟ شوهرت چی؟

آره پسرم پیش دبستانی بود ما اقدام کردیم 

آره همه چی اوکی هست 

آره اونم اوکی هست از همین تعجب کردم ....چرا واقعا مشکل کار کجاست 

آره پسرم پیش دبستانی بود ما اقدام کردیم آره همه چی اوکی هست آره اونم اوکی هست از همین تعجب کردم .... ...

ببین باید استرس نداشته باشی و بهش فکر نکنی و روزای زیادی هم اقدام کنی .

هر ماه چند بار تو سیکل بارداری اقدام داری؟ 

ببین باید استرس نداشته باشی و بهش فکر نکنی و روزای زیادی هم اقدام کنی .هر ماه چند بار تو سیکل باردار ...

نه استرس ندارم فقط نگرانم فاصله سنی دیگه بیشتر نشه ...

یه شب در میون اقدام هستیم

نه استرس ندارم فقط نگرانم فاصله سنی دیگه بیشتر نشه ...یه شب در میون اقدام هستیم

عجیبه ...

چی شد خوشکل خانم؟

منفی شد عزیزم خداروشکر