2777
2789
عنوان

دل نوشته

32 بازدید | 0 پست

آنچه دیگران در مورد شما فکر میکنند به شما ارتباطی‌ ندارد

من باور دارم که دیگران رو نمیتونم تغییر بدم،و تنها روی خودم،افکارم،احساساتم و باورهام میتونم تغییراتی انجام بدم تا به تبع اون،رفتار دیگران با من تغییر کنه. خیلی خوب منو به چالش میکشی دریا جون،ازت ممنونم،از روی حرف هات میتونم به راحتی باورهامو استخراج کنم

من باور دارم هیچکس نمی تواند من را تحقیر کند. چون من خودم رو دوست دارم و از خودم اطمینان دارم

من باور دارم که نباید زود ناراحت و عصبانی شد.شاید کسی چیزی بگه که به مذاق من خوش نیاد.ولی نمیتونه من رو به هم بریزه. من باور دارم احساسات من،دست خودم هست.

من باور دارم هیچکس نمی تواند من را تحقیر کند. چون من خودم رو دوست دارم و از خودم اطمینان دارم

من باور دارم من هیچکس رو نمیتونم سرجای خودش بنشونم. من باور دارم فقط خودم رو میتونم سرجام بنشونم. من باور دارم باید با افراد خودبزرگ بین کمتر رفت و آمد و توجه کرد

باید خودت رو دوست داشته باشی و خودت به خودت احترام بگذاری تا دیگران نتونن به هم بریزنت. خودمون برای خودمون کم میگذاریم و روی باورهامون کار نمیکنیم که دیگران میتونن روی ما تاثیر بگذارن

من باور دارم که با هرکس نباید مثل خودش برخورد کرد. پس من کجا هستم؟ شخصیت منحصر بفرد من کجاست؟ من باور دارم اگر کسی به من بی ادبی کنه،نشان از شخصیت و تربیت بدش هست.باور دارم تنها کاری که میتونم بکنم تذکر اینکه این کارتون صحیح نبود و کم کردن توجه و رفت و آمدم با اون انسان هست. من باور دارم وظیفه تربیت اون آدم و اصلاح رفتارش و سرجاش نشوندن از وظایف و کنترل من خارج هست و با اینکار فقط خودم رو اذیت میکنم

من باور دارم نباید کامل و منحصر بفرد باشم تا بتونم دوست داشتنی باشم.من با تمام ویژگی ها و نقص هایی که در جهت رفعشون می کوشم کامل و دوست داشتنی هستم. من باوری به کمال گرایی افراطی ندارم

من باور دارم که میتونم حق و حقوقم رو بدون دعوا،سر و صدا،جیغ و گریه بگیرم. من یک انسان بالغ هستم و برای رسیدن به اهدافم کودکانه عمل نمیکنم.

دیدید بعضی ها در صلح عمیقی با خودشون به سر میبرن؟زیاد اهل ادعا و حرف زدن و به کرسی نشوندن حرف خودشون ندارن؟با دیگران کاری ندارن و کارهای دیگران رو مدام نقد نمیکنن؟ اینها همون کسایی که هستند که خودشون رو دوست دارن و با خودشون به تفاهم رسیدن.آرامش ظاهرشون،نشان از صلح درونشون هست.

نوشته های بانو آرتمیس🫠✨ 🦢