2777
2789
شما کارمند دادگستری هستید ؟ کارشناس فناوری میدونید وظایفش چیه بهش اتاق میدن یا نه؟

عزیزم هیچکس و سر پست اصلیش نمیزارن اکثرا بدو ورود منشی شعبات دادیاری مشغول میشن

شما کارمند دادگستری هستید ؟ کارشناس فناوری میدونید وظایفش چیه بهش اتاق میدن یا نه؟

عریزم کارشناس فناوری یه سمت کلی هستش که خودش شامل چندین زیرمجموعه میشه در کل پرونده هایی جرائم رایانه ای یا مسائلی مربوط به فضای مجازی یا از این دست مسائل بهشون ارجاع میشه من تهران نیستم و تو یه شهرستان کوچیکم اینجا اتاق خصوصی واسه هرکارشناس وجود نداره درمورد درآمدشون یه کارمند عادی حقوق نجومی نداره مخصوصا اگه سابقه کار نداشته باشن کمتر از بقیه حقوق میگیرن ولی بعضیا به صورت آزاد واسه شرکتا و موسسات خصوصی هم فعالیت میکنن در اون صورت درآمد بهتری دارن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قربونت برم ممنون میشم بپرسید بگید ضروریه

اون مواردی که شما گفتی خیییلی کمتر اختصاص پیدا میکنه به قضات

چون بالاتر هم گفتم ، حقوق شون از سایر کارمندان قوه بیشتره به خاطر همین نیازی به دریافت اون امکانات رفاهی ندارن ، کمتره نسبت به بقیه.

سنگ قبر در صورتی ۱۰۰ میلیون می ارزه ؛ که جوابای سوالات شب اول قبرو پشتش نوشته باشن .