2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۸ سالمه

خیلی خیلی راضیم 

خدا رو شکر

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خیلیم عالی خداروشکر عزیزم 😍 پر جمعیتن اونا؟

نه

ما خودمون کم جمعیتیم . با کسی که از خانواده های پرجمعیت و شلوغ میاد هم ازدواج‌ نمیکنیم 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نهما خودمون کم جمعیتیم . با کسی که از خانواده های پرجمعیت و شلوغ میاد هم ازدواج‌ نمیکنیم

آفرین 👌👌

ببخشید عزیزم شما برادر شوهر مجرد دارین 

همسر عزیزم فدات بشم الهی

اره دارم نمیدونم هرکی پیشنهادمیدیم میگه من زن نمیخوام دیگه داره سنش بالامیره وراضی ب ازدواج نمیشه

حتما با کسی تو رابطه ست

مگذار دیگران نام تو را بدانند همین زلال بی کران چشمانت برای پچ پچ هزارساله انان کافیست!

آفرین 👌👌ببخشید عزیزم شما برادر شوهر مجرد دارین

بله

از ازدواج‌ متنفره و اصلا ازدواج‌ نمیکنه

نه فکرنکنم اگه بود خب همونو براش میگرفتیم میگیم بهش اگه کیسی داری بگو بریم خواستگاری میگه نه نمیخوام ...

گفتم توی رابطه ست ن ک بخواد ازواج کنه. احتمالا رابطه ی غیر ازدواجیه

مگذار دیگران نام تو را بدانند همین زلال بی کران چشمانت برای پچ پچ هزارساله انان کافیست!