2777
2789
عنوان

نداشتن دوست

174 بازدید | 16 پست

من هیچ دوستی ندارم یعنی داشتم قطع ارتباط هستیم ادما درستی نبودن خیلی سخت با یکی صمیمی میشم دست خودم نیست از اول هیچ دوستی نبود باهاش برم بیرون درد دل کنم یا غیره فقط من اینجوری تنهام یا عادیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم هیچ دوستی ندارم الان پنج ساله که حتی یه دوست هم ندارم و همش تنهام ،قبلا یکی دوتایی داشتم ولی آدمای درستی و روراستی نبودن و به شدت حسادت میکردند و قطع ارتباط کردم من خانواده هم ندارم کلا یتیمم ولی تنهایی خیییلی سخته

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

چون انتظارها

ازرفاقت بالا رفته

همه توقع دارن دیگه حوصله کم شده کسی ب کسی

کمکی نمیکنه 

از همه مهمتر یه رفاقت سالم از خود گذشتگی میخواد

من چن روز پیشا تا صبح بالاسر رفیقم بودم بیمارستان

بعدش ی تشکر نکرد انگار وظیفم بود

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

ادم یکی باشه بهش زنگ بزنه حالش بپرسه یا بره خرید گاهی بیرون

آآدم نیاز داره یکی باشه بهش زنگ بزنه ا هم درد و دل کنند مخصوصاً تو سختی‌ها وگرنه تو خوشیا که همه هستن

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

اره همون دقیقا ولی متاسفانه نیست کسی

فرق نمی‌کنه پسر باشی یا دختر قتی یه دوست خوب نداشته باشی که تو سختی‌ها کنارت باشه ترجیح میدی تنها باشی

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

من اونقدر دوست داشتم قبلا که خدامیدونه تعداد واقعا زیاد وبرای همشونم سنگ تموم میذاشتم سنم که رفت بالا وبنابه شرایطی متوجه شدم فقط فقط فقط دوری ودوستی فقط مناااااافع شخصی دوست صمیمی کیلو چنده