2777
2789
عنوان

درد دل

53 بازدید | 4 پست

خواستم اتفاقاتی که تو این چندسال برام افتاد رو اینجا ثبت کنم شاید کسی مثل من بود تو نقطه شروع و مسیرش عوض بشه.من سال ۹۳ لیسانس گرفتم.سال ۹۴ به اصرار مادرم توی یه دفتری مشغول به کار شدم.سال ۹۶ یه آقایی از من خوشش اومد و از طریق صاحبکارم اجازه گرفت که بیاد و صحبت کنه و من هم به خونوادم گفتم و توی اون تایمی که ایشون میومد و باهام صحبت می‌کرد خونوادم تحقیق کردن و نتیجه اصلا خوب نبود.من دختری بودم آفتاب مهتاب ندیده تا سن ۲۶ سالگی با هیچ پسری دوست نشده بودم.اعتماد به نفس نداشتم و به شدت آدم وابسته ای بودم.توی اون دو هفته ای که به تحقیق گذشت من بهشون وابسته شدم و خونوادم بخاطر من و دلم کوتاه اومدن و راضی شدن به ازدواجمون.بقیه رو تو یه تایپیک دیگه مینویسم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عذر میخواهم بنده مالک یک گوشی هستم و کم تا بیشی به دلایلی حمایت گوگل را دارم جهت حمایت از حسابم چرا که از زمانی که این گوشی جدید را خریدم مرتب هک میشه گوشیم اینرا دست دوم گرفتم و اینکه یک نفر دیگه به همان اندازه که من از این گوشی استفاده میکنم استفاده می‌کنه و نمیتوانم متوجه بشیم که کجاست چه خود من چه گوگل از یک سیستم دیگه دسترسی داره به کل موارد گوشیم از گالری و تصویری موزیک و همه چی اکنون چند باری هست که گالری گوشی من در میشه از فیلم‌هایی مستهجن خودم اصلا رازی نیستم آیا پاک کردن این فیلمها اگه چه مال یک نفر دیگه هم باشد ولی توی گوشی بنده باشد جرم محسوب میشود آیا پاک کردن چیزی که روحت هم اصلا ازش خبردار نبوده و تنی گالری تو هست آیا این جرم محسوب میشه یا نه یا اینکه اون کسی که به صورت ناشناس از حریم خصوصی من دارد استفاده میکنند واین چیزها رو می‌آورد توی گوشی بنده آیا اون مجرم هست یا اینکه بنده در صورت پاک کردن عکسها و فیلم‌هاییش ویا اکه بنده ناخواسته با خواسته حالا به هر دلیلی یکی از این فیلمها و عکسها که به صورت اجبار از شخص متجاوز به حریم خصوصی بنده وارد گوشیم شده آیا اگر یکی از اینها عرض کردم خواسته یا ناخواسته به جایی در بکند مثال تو یک گوشی دیگر به وسیله من یکی از این فیلمها ارسال شود یا اینکه ناخواسته از تو گوشی من به جای دیگه غیراز تصور و اطلاع بنده به جایی برود بنده مجرم هستم یا خیر لطفا اینو شفاف سازی بکنید بنده توان خرید فعلا گوشی را ندارم و فعلا با کمک گوگل وحچمحافظتهای پیشرفته از داده ها و حریم خصوصیم ازش استفاده میکنم اما این مورد خود گوگل هم ازش ناتوان مانده که بفهمیم چه کسی وکجتیی دنیا با چه دستکاهی وارد این حریم من میشود فعلا موندیم البته گوگل به این معتقدم که به وسیله مشخصات شخصی یا مشخصات دستگاه خصوصی دستگاه ممکن هست حال چون دست دوم خریدم این احتمال را می‌دیم که به یکی از این روشها به گوشی من دسترسی دارد بنده چند بار فیلم‌هایش را که تو گوشیم بوده پاک کردم مستهجن اما دیگر اینکه شاید ناخواسته یکی از این فیلمها ممکن است جایی برود حالا عرض کردم خواسته یا ناخواسته آیا بنده به خاطر فیلم یک متجاوز از حریم خصوصیم و اینکه فیلمش بدون اجازه بنده در دستگاهم بوده و پخش شده باشد جایی میتواند بنده را مجرم کند یا خیر لطف بنده چون شیوا و بلیغ و رسا برایتان توضیح دادم لطف بکنی. خیلی واضح و روشن این رو به بنده پاسخ بدهید که دیگر جایی سوالی در ذهن نماند مچکرم از شما و سایت خوب و بجایتان ممنون 🙏🌺