2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه ترم‌بالایی هم هست

یعنی ممکن نیست هیچ ترم بالایی نیفتاده باشه درس رو ؟

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

خب درسایی ک برامون برمیدارن مگه ترم بالایی پاس نکردن اونارو

ممکنه افتاده باشن و مجدد با شما برداشته باشن یا کلا ترم خودشون انتخابش نکرده باشن

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

خب درسایی ک برامون برمیدارن مگه ترم بالایی پاس نکردن اونارو

نه ، مثلا خیلی از بچه های ترم بالایی هنوز ریاضی 1 یا زبان رو پاس نکردن ، چون ترم اول به جای دروس ترم اول از ترم های بعدی انتخاب واحد کردن که پیش نیاز درسی نبوده 

نه ، مثلا خیلی از بچه های ترم بالایی هنوز ریاضی 1 یا زبان رو پاس نکردن ، چون ترم اول به جای دروس ترم ...

یه سوال دارم از شما

کسایی که میخوان بهمن برن دانشگاه از درس عقب میوفتن؟

همین اتفاق براشون میوفته که با ترم پایینی ها کلاس بردارن؟

ترم اول چون دانشگاه انتخاب واحد میکنه اصولا نیست اگر باشه هم تعداد خیلی کمه و ترمشون اونقدر بالانیست

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

چون برا ورودب های جدید یه گروه جدبد باز میکنن

مثلا ریاضی یک این ترم یه گروه جدا برای ورودی هاست و برای بقیه ترم ها یه گروه دبکع

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

یه سوال دارم از شما کسایی که میخوان بهمن برن دانشگاه از درس عقب میوفتن؟همین اتفاق براشون میوفته که ب ...

اصلا چرا باید عقب بیفتند ، هر ترم دانشگاه دانشجو جدی می کنه و هر ورودی تو زمان خودش فقط با هم دوره ای های خودش رقابت داره ، آره