شوهرم خیلی بدغذاس از همه چی ایراد میگیره یبار میگه کم نمکه یبار میگه برنج شفته س باید همه چیه غذا روی اصول باشه تا بخوره بگین چیکار کنم از دساش دلم میخاد با بند کفش خفش کنم توی خواب تا انقد ایراد نگیره ازم😡
دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.
مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰
بی محلی،هر بار بدترش کن در طول هفته دو سه بار غذا خوب بپز که قدر بدونه،مدام بهش بگو ناشکری مردم همینم ندارن بخورن، تو هم از کارهای اون ایراد بگیر ،بگو خوبه منم ایراد بگیرم با کلی خستگی و عشق برا تو غذا درست کردم تو ایراد میگیری ذوق من میخوابه دیگه دلم نمیخواد غذا بپزم