2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

232 بازدید | 30 پست

ببخشید این سوال رو دارم اینجا میپرسما چون واقعا فکرمو درگیر کرده بود 

مگه همه نمیگن تو قران اومده باید عدالت بین همه ادمای دنیا برقرار باشه پس چرا خود حضرت یعقوب اونقدر واضح بین بچه هاش فرق میذاشت تا بچه هاش این رو حس کنن 

اینکه پسراش یوسفو انداختن تو چاه به خاطر فرق گذاشتنای پدرشون بود باعث خشم و اختلاف بچه هاش میشه پدر اونا 

مگه تو همون قران نگفتن اگه نمیتونین عدالت بین همه همسراتون رعایت نکنید پس نمیتونین چند همسر داشته باشید و پس چرا پدر یوسف چند همسر داشت در حالی که هیچ عدالتی بینشون نبوده نقض نیست این ؟

بعدشم همه پسرای یعقوبو سرزنش میکردن واسه این کار ولی نگفتن چرا پدر اونا انقد فرق گذاشت تا باعث بشه بچه هاش حسادت رو حس کنن ؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا باید فرق گذاشت 

بین خوب و بد باید فرق گذاشت 

خود خدا هم فرق گذاشته که کسانی به اسم پیامبر و امام وجود دارن 

منظور از عدالت چیز های مشترکه 

مثلا عقل و سلامتی و...... 

خب دیگه یه قسمتی هست که یقوپ از فرشته وحی می پرسه چرا این همه درد هجران باید تحمل کنم گفت چون تو یوسف بیش از هرچیزی دوست داشتی وباید از دست می دادیش  تا دوباره به دست بیاری 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

یقوپ😂

خدا لعنت کنه کی برد هوشمندو اه اه اه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

اصل بلایی که سر خاندان حضرت یعقوب میاد این نبوده 

روایت داریم علتش این بوده که انگار داشتن گوشت کباب میکردن بوش به یه فقیری که از اونجا رد میشده میخوره اما حضرت یعقوب متوجه نمیشه یا چی(این قسمتش درست یادم نمیاد اما انگار کمکی بهش نمیکنه) 

اونم به خدا شکایت میکنه و بعدش همه ی این اتفاقات میفته 

وگرنه مگه بین فرزندان امام علی با برادران بزرگترشون که امام حسن و امام حسین بودن اختلافی پیش اومد؟ 

اتفاقا باید فرق گذاشت بین خوب و بد باید فرق گذاشت خود خدا هم فرق گذاشته که کسانی به اسم پیامبر و اما ...

محبت پدر چیزی نیست که بگیم باید فرق گذاشته بشه 

درسته برگزیده خدا بوده ولی همه ادما افریده خدان پس باید به یک اندازه از نعمت هایی که خدا بهشون داده بهره مند بشن 

تنها کسی که حق داشت بینشون فرق بزاره خدا بود 

ولی نه بنده یه خدا

پسران یعقوب خوب بودن ولی بخاطر فرق گذاشتن پدرشون اون ها بد شدن پس چرت نگو

مطمئنی خوب بودن؟ 

اما چیزی که تو فلسطین داریم از اونها میبینم 

این نسل کشی 

فکر نکنم نماد خوب بودن باشه