2777
2789
عنوان

با پسره کات کردم شمارمو پاک نکرده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 24 پست
از کجا میدونین شمارتونو پاک نکرده؟🙄

با اون یکی شمارم تلگرامش نمیاد برام ایدیشم میزنم عکس پزوفاسلش نمیاد 

ولی با خطی ک باهاش درارتباط بودم عکس پروفایلش میاد برام

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

و اگه پاک کردن دیگه تمومه مگه نه؟🥲

همیشه نه لزوماً چون بعضیاشون غیرقابل پیش بینی‌ان ولی بعضی وقتا اره متاسفانه

عرب ملک غزه کجا من کجا؟ فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و چون آن و این فدای یکی خشت ایران زمین!☀️ هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

تلگرام یا واتساپ؟

تل

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

همیشه نه لزوماً چون بعضیاشون غیرقابل پیش بینی‌ان ولی بعضی وقتا اره متاسفانه

دو استان متفاوت ایم 

فک کنم تمومه 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

دو استان متفاوت ایم فک کنم تمومه

هیچی از ارزش تو کم نشده

وقتی اینهمه مدت شمارتو نگه داشته یعنی براش مهم بوده و وقتی حرکتی از جانبت ندیده یا فکر کرده دیگه امیدی نیست پاک کرده، به هرحال ذهنتو درگیرش نکن اولاشه خیلی برات این اتفاق مهمه بعدا کم کم بی توجه میشی نسبت بهش

عرب ملک غزه کجا من کجا؟ فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و چون آن و این فدای یکی خشت ایران زمین!☀️ هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

من شمارشو هنوز پاک نکردم تلگرامشو دارم این یعنی اونم شمارمو هنوز داره؟ما تل چت نمیکردیم‌ ولی اکانتشو ...

اکانت ک برا همه میاره 

بعد اینکه تو پاک کنی اگه بازم شماره شو آورد اون موقع سیو داره 

البته بعضیا کلا شماره شونو میبندن برا همه 

با موبو گرام میشه فهمید در این صورت 

هیچی از ارزش تو کم نشدهوقتی اینهمه مدت شمارتو نگه داشته یعنی براش مهم بوده و وقتی حرکتی از جانبت ندی ...

عریزم ما ۱ونیم ساله کات هستیم 

پریروز پاک کرده دلیل کات هم خودش خیانت کرد و با تحقیر رفت 

شاید بین مخاطبین گم بودم  ندیده اکانتمو ک پاک کنه 

ی مدتی بود  آخرین بازید ماه پیش میخورد اکانتم  اکانتم رفته اون ته دیده پاکیدع😂😂😂😂

دو تا اکانت داشت ازم  ۶ماه بعد جدایی اون یکی رو پاکید 

پریروز اون یکی رو 😂😂😂😂

اکانت ک برا همه میاره بعد اینکه تو پاک کنی اگه بازم شماره شو آورد اون موقع سیو داره البته بعضیا کلا ...

شمارشو از تو مخاطبین گوشیم پاک کردم تلگرام باز اکانتشو‌اورد شمارشم هست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز