2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

177 بازدید | 22 پست

پسر من ۳ سالشه تا الان از پوشک نگرفتم. الان مدتیه پوشک پاش نمیکنم و میبرم دستشویی تا اونجا ادرار کنه و تا حدودی هم موفقه ولی مدفوع رو متاسفانه از بچگی عادت کرده بود ب حالت چهار دست و پا انجام می‌داد و الان اصلا قانع نمیشه به حالت دستشویی بشینه یا رو صندلی مخصوص بشینه مدفوع کنه. میترسه از این مدل . همونجوری تو شلوارش رو فرش اینکارو میکنه. فقط ی بار موفق شدم بفرستم تو حمام ک اونم ب حالت چهار دست و پا تو حمام مدفوع کرد و همونم دیگ تکرار نکرد. خیلی کلافه ام شما راهی ب ذهنتون میرسه یا کارشناس یا درمانگری می‌شناسید ک حتما بتونه کمکم کنه؟ مشکل اینه ک تو حرف زدن هم خیلی خوب نیست و نمیتونم کاملا روان باهاش در مورد معایب و مزایای هر مدل دستشویی باهاش صحبت کنم. فقط کلمات و جملات ساده و ابتدایی رو میفهمه. خواهش میکنم کمکم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند تا اسباب بازی سبک و کوچیک با چسب حرارتی بچسبون بالای کاشی های توالت 

بگو این جایزه پی پیه 

هر بار پی پی کرد یکی دربیار بهش بده

من هزار راه رفتم و شکست خوردم.فقط این روش پسرم اوکی شد

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

وای خدا عجب تاپیک بدرد بخوری بچم ۹ماهشه 

غروب داشتم فک میکردم چجوری ازسرش بندازم دیگه باشیشه اب نخوره بالیوان بخوره.

ی دفه یادم افتاد چجوری شیشه شیروو میخوام ازش بگیرم دیگه شیر نخوره وسطا دوستم گفت همه ی اینارو با ی پیشی برد و لولو خورد میتونی ازش جدا کنی فک کن ببین چجوری میخوای دسشویی عادتش بدی ینی عذاب الهی.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چند تا اسباب بازی سبک و کوچیک با چسب حرارتی بچسبون بالای کاشی های توالت بگو این جایزه پی پیه هر بار ...

این روش رو مشاور روانشناس کودک یادم داد یه هفته ای بچه یاد گرفت

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

وای منم تو مرحله پوشک گرفتن دخترم هستم دو سال و سه ماهشه پوشکش نمیکنم تو خونه زود زود میبرمش دسشویی کارشو میکنه اما خودش نمیگه اگر من یادم بره تو شلوار کارش و میکنه اگ میگم داری میگه نه لج میکنه ولی اگ ببرمش دسشویی داره و میکنه نمیدونم چیکار کنم کی یاد میگیره پس اگر کسی میدونه منم کمک کنه

به نظرمن پیش یه روانشناس فرو چون مرحله از پوشک گرفتن بچه خیلی تاثیر رو آینده ش داره

نمیدونم کی میتونه ب بهترین وجه راهنماییم کنه. الان هم ویزیت ها گرونه نمیخوام الکی پیش کسی برم ک کمکی بهم نکنه