2777
2789
عنوان

تو خونمون من در عذابم

106 بازدید | 10 پست

من صدا بیزاری شدید دارم 

در حدی که صدای نفس کشیدن ادما ام برام عذاب 

تو خونه ما اسم روانشناس و روانپزشک و اینا مساوی با دیوونگی...

همیشه با خانواده جنگ دارم 

موقع ناهار و شام صدای تلویزیون. تا آخرین حد ممکن خودش 

صدای ملچ و مولوچ دیگران انقد برام عذاب اوره که رگ گردنم بخاطر عصبی شدن دو سه دقیقه میگیره بعد ول می‌کنه.. هیچکس نمی‌فهمه چی میگم از صمیمی ترین دوستم بگیر تا بقیه... توروخدا اگر آدم مثل من اطراف تون هست درکش کنید

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درک میکنممنم از صدای غذاخوردن بینهایت اذیت میشم.........

بخدا با این سن و سال عین بچه دو ساله انقد گریه می کنم که نفسم تنگ میشه 

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

من از صدای رادیو و موسیقی و تلویزیون خیلی اذیت میشم. به مغزم فشار زیادی میاد. مخصوصا تو ماشین باشم و رادیو یا موسیقی پخش بشه بشدت اذیت میشم. همسرم نمیتونه درک کنه.

بیشتر مربوط به افرادی میشه که از ابتدای تولد بیش حسی دارند

منم اونطوریم از اعصاب ضعیفه یعنی یه دلایل طلاقم خرو پف شوهرم و بعضی کاراش رو مخم بود

از ازدواج بیشتر از هر چیزی می‌ترسم 

چون  انقد که مردم با صدا غذا خوردن براشون راحته ، درک کردن یکی مثل من براشون راحت نیست 

من از صدای رادیو و موسیقی و تلویزیون خیلی اذیت میشم. به مغزم فشار زیادی میاد. مخصوصا تو ماشین باشم و ...

خیلی بده....

اره اونوقت مثل من میشی

فقط میتونم بگم خدا خودش کمکمون کنه

فقط میتونم بگم خدا خودش کمکمون کنه

من با صدای نفس دیگران حتی خوابم نمیره

همیشه جدا می‌خوابم.

نمیتونم کنار همسرم و بچه هام بخوابم. اگه کنارشون بخوابم وقتی اونا خوابشون برد بلند میشم میرم یه اتاق دیگه تنها