2777
2789
عنوان

من حسودم یعنی

256 بازدید | 9 پست

شوهرم با دوتا خواهرش خ صمیمی 

گاهی اوقات تعریفشون میده موفقن بااینکه بچه دارم بفکر کار و پیشرفتن 

یا گاهی اوقات که ی بحث های میکنیم مثلا اگه بگم من زیاد آدم قانعی نیستم  ولخرجم  اول نصیحت می‌کنه بعد از خواهراش مثال میزنع که زندگی شوهرشون ساختن 

تقریبا اگه همچین بحث های کنیم مثال خواهرانش میزنع 

امروز گفتم دانشگامو ده ترم تمومم(الکی میخواستم ببینم چی میگه ) گفت به من گفتن تو زرنگ و باهوشی که منم اصرار که نههه ده ترم تمومم بعد گفت اونموقع بقیه مسخرت میکننن من برام خیلی مهمه همسرم باهوش باشه یکی از شرط های دامادمون میگف این بود  زنم باهوش باشه بهترین زنم نصیبش شد 😑😐 

خواهراش بهم بدید نکردن تاالان اما خسته شدم از بس تعریفشون کرد حس میکنم دارم مقایسه میشم با شاید اشتباه میکنم ؛)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا رو شکر اونقدر صادقی ک میگی بدی نکردن و خدا رو شکر خودت و هنسرت خوبی ها رو میبینید و ذاتتون خوبه و بازم خدا رو شکر ک اونا بد نیستن 

نسبت ب تعریف کردن های همسرت کانلا بی توجه باش و بحث رو ادانه نده تا دیگه هی از اونا تعریف نکنه فقط پرخاش نکنی ک فکر کنه ضعف داری

لطفا لایک نکنید .

چه داداش خوبی.. عزیزم حرفتو بگو بهش.. شاید از عمد نمیگه.. شاید چون به خواهراش افتخار میکنه تحت هر شرایطی دوست داره ازشون تعریف کنه.. البته بقیه کاراشو تایید نمیکنم لازمه یکم خودتو بالا بگیری 

لطفا لایک نکنیییییید

خدا رو شکر اونقدر صادقی ک میگی بدی نکردن و خدا رو شکر خودت و هنسرت خوبی ها رو میبینید و ذاتتون خوبه ...

باشه عزیزم ❤️

بدی نکردن اما خواهر کوچکش که اتفاقا فرهنگی هست چند روز پیش یه کاری کرد   یا کت دامن برام فرستاد مال ده سال پیش خودش که لک داشت من  عقد کردم تازه و رفتارش دوست نداشتم  اما خب میدونم منظورس نداشته اما ازش بلعیده چون خانم فرهنگی تحصیل کرده. و اهل کتابیه