2777
2789
عنوان

فرهنگیان

130 بازدید | 16 پست

واقعا دانشگاه فرهنگیان بده؟؟

یعنی انتخابم اشتباه بود ؟؟

به هر کی میگم فرهنگیان قبول شدم یه جوری نگاهم میکنن انگار که یه رشته و دانشگاه خیلی بد قبول شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کار خوبی کردی الان ما که ازاد میخونیم باید اول لیسانس بگیریم کلی شهریه بدیم حقوق زمان دانشجویی نداریم تازه بعد چند سال لیسانس باید بگردیم کار پیدا کنیم از الان که استخدامی چرا نگرانی گول بقیه رو نخور

اگر علاقه داری خوبه من خودم برای اینکه پشت نمونم اومدم معلم شدم اما از جون و دل مایه میزارم با این ح ...

سخته قبولی ؟ رتبه و درصد بالا میخواد 

ازت ممنونم به خاطر شجاعت و امیدی که توی زندگی به من دادی ♥️ 

اگر علاقه داری خوبه من خودم برای اینکه پشت نمونم اومدم معلم شدم اما از جون و دل مایه میزارم با این ح ...

فرهنگیان خیلی خوبه الان شما حقوق دارید ما که آزادیم تازه بعد لیسانس چند سالم باید دنبال کار بگردیم آنقدر استرس کار داریم که پیدا بشه یا نه

اتفاقا عالیهخیلیا آرزوشونهاونایی که بد نگات میکنن خودشون چی میخونن؟

دقیقا کار اشتباهی میکنه به نظر بقیه اهمیت میده الان یعنی ما خوشحالیم که بعد لیسانس باید در به در دنبال کار بگردیم که آیا استخدام میشیم یا نه ؟

خوشحال باش که فرهنگیان قبول شدی.اطراف منکه هرکی میگه فرهنگیان خوب نیست، اتفاقا متوجه شدم که بچه‌هاشون قبول نشدن وبرای بچه‌هایی که لیسانس گرفتن حتی دنبال خدمات فرهنگیان می گردند.خیلیهاازروی حسودی اینجوری میگن.لذابه حرفاشون اهمیت نده.

اره از این لحاظ خوبه ولی واقعا اگر علاقه نباشه آدم نابوده

میدونم ولی مگه فرصت شغلی دیگه ای برای یه زن هست ؟اکثرا به زنها کمتر حقوق میدن و ساعت کاری زیاده در بقیه ارگان ها 

دیگه رفته فرهنگیان اگه انصراف بده باید جریمه بشه همین رو ادامه بده بهتره 

الان من خیلی پشیمونم چون دارم در با در دنبال کار میگردم رشتم اشباع شده