2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یکم زمان میبره ولی اساسی جواب میده 

سلام دوستان .منم مثل خیلی دخترای مجرد بللای ۳۰ نا امید بودم ولی ب لطف چله های ک برداشتم واسم معجزه شد ..ی اقای ک همه چی تموم نصیبم شد ....چله سوره تکویر برداشتم هدیه کردم ب شهید عبدالحمید حسینی..زیارت عاشورا ام میخوندم وقت کردنی هر دعای ک میخوندم از طرف شهید هریه میکردم ب امام زمان ...هرکی امضای منو میخونه لطفا واسم خواهری کنه ی حمد بخونه تیروئیدم درمان بشه چاق بشم 🤲🏼خواهر ندارم .۳۴ ساله حسرت چاقی ب دلم مونده 💔

اخه وقتی کسی که بهش ظلم شده شکسته و داغون شده ،چه فایده داره ده سال بعد خدا جواب ظالمو بده

خودمم نمیدونم و مث تو شدیدا برام سواله. حداقل بهتر اینه که بی جواب بذارتش

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

یکم زمان میبره ولی اساسی جواب میده

اون بنده خدایی که بهش ظلم شده چطور آروم بگیره،اصن چه سودی داره برام پنج شبش سال دیگه چه بلایی سرش بیاد من الان داغون شدم

این دنیا هم نشه، قطعا در اخرت حسابکتاب هس

این دنیا تسویه میکنه ...

سلام دوستان .منم مثل خیلی دخترای مجرد بللای ۳۰ نا امید بودم ولی ب لطف چله های ک برداشتم واسم معجزه شد ..ی اقای ک همه چی تموم نصیبم شد ....چله سوره تکویر برداشتم هدیه کردم ب شهید عبدالحمید حسینی..زیارت عاشورا ام میخوندم وقت کردنی هر دعای ک میخوندم از طرف شهید هریه میکردم ب امام زمان ...هرکی امضای منو میخونه لطفا واسم خواهری کنه ی حمد بخونه تیروئیدم درمان بشه چاق بشم 🤲🏼خواهر ندارم .۳۴ ساله حسرت چاقی ب دلم مونده 💔

اون بنده خدایی که بهش ظلم شده چطور آروم بگیره،اصن چه سودی داره برام پنج شبش سال دیگه چه بلایی سرش بی ...

ما صبر نداریم خدااا صبوره ..چ میشه کرد خواهر 😔😔😔از خدا بخواه یجوری خوشبختت کنه طرف از کرده خودش پشیمون بشه 

ما صبر نداریم خدااا صبوره ..چ میشه کرد خواهر 😔😔😔از خدا بخواه یجوری خوشبختت کنه طرف از کرده خودش پ ...

چقدر دیگه صبر کنم نزدیک یه سال شده تا میام به خودم برسم و امیدواری بدم دوباره حرفای جدید و بی آبرویی جدید میشنوم ،یه حوری خوردم کردن دیگه نمیتونم از جام بلند شم

چقدر دیگه صبر کنم نزدیک یه سال شده تا میام به خودم برسم و امیدواری بدم دوباره حرفای جدید و بی آبرویی ...

الهی دورت بگردم ...😔😔..ی چی بگم ..مامانم همیشه ب زن عموهام میگف دخترات ترشیده و فلان از این حرفا خیلی بهشون میگف ..همه اونا ازدواج کردن .الان ازدواج من جور نمیشه میدونم ک کارمای اون حرف مامانمه ک من پس میدم ...بعد ۲۰ سال 😔