2777
2789

تایپ منن😂البته بازیگراشون

📍ساکن سئول 🇰🇷 دانشجوی دکتری روانشناسی🎓 عاشق کیدراما؛ خواستید بهتون معرفی میکنم 🎬 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدتو از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد چیه که کوتوله‌ش چی باشه

هاهاهاها تینیجرا بریزن سرم به جرم نژادپرستی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

شاید بهم بخندید 

ولی من هیچ گرایشی به مردا ندارم مگه اینکه طرف کره ای باشه 

چیز غیر ممکنی هم هست اصلا

تو . توی مسیر خودتی منم مسیر خودم در متفاوتی رو باز کن راه بقیه رو نرو...:)))

مرد چیه که کوتوله‌ش چی باشههاهاهاها تینیجرا بریزن سرم به جرم نژادپرستی

توهین نمیکنم ولی در حال حاضر مرد های ما نصف اونا هم نیستن 

میانگین قدی مرداشون ۱۸۰ 

مال ما ها پسرا از خودمون کوتاه ترن

از سن‌نوجوونی و بچع سالی بگذری زیاد جالب نیستن خیلی دخترونه و ظریف قیافشون

چی بگم 

ولی فک نکنم واسه من اینطور بشه