2777
2789
عنوان

کیف گرفتم 150تومن😳😳

116 بازدید | 10 پست

فکر نمیکردم اصلا با این قیمت چیزی برام ارسال کنن. 

درسته که هر چقدر پول بدی همون قدر آش میخوری ولی من کیف رو فقط واسه یه شب میخواستم 

الان عکسشو میزارم 

نسبت به قیمتش خیلیییی عالیه

گذاشتی لایک لطفا

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوستم از دبی کیف گرفت ۸۰ تومن الان دو ساله داره استفاده میکنه یدونه هم خودم گرفتم از همون دبی ۲۰۰ تومن ۱ ساله ی سره همه حا دار میبرم😂

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
۲۰۰هزار😐😐دبی؟؟؟

اره بخدا😅

انقدر پشیمون هستم چرا بیشتر نگرفتم همش میگفتم جنس نداره آخه خنگ خدا ۲۰۰ تومن پول بود همه رنگ ازش برمیداشتی چ رنگایی داشت خدا وکیلی

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
من فکر میکردم دبی خیلی گرون باشه پوشاک.

پوشاک آره چون چیز خوب میخوای باید بری دبی مال یا یه مال دیگ بود اسمش یادم رفت سنتر پوینت شاید بود

ولی کیف و کفش تو دی تو دی خیلی تنوع داره وقعا هم خوبن کیفیت ها و قیمت ها بگردی چیزای خوب پیدا میکنی