2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیلت چیه برا طلاق

بی مسئولیتی شدید

رفت با حساب من وام گرفت ۷ ماهه حتی یه قسط پرداخت نکرده میخواستن حکم جلبم رو بگیرن به یه ورشم نبود یه یه نمونه کوچیک ازش

چند روزه خونه بابامم حتی یه زنگ نزده

از چه نظر

من صد خودمو براش گذاشتم هیچی نداشت حتی یه ماشینم نداشت اومدم طلاهام رو فروختم رفت باهاش نیسان خرید یه مدت بعد اومد گفت پول ندارم باهاش کار کنم خودش بد حساب بود بهش وام نمیدادن گفتم برو با حساب من وام بگیر رفت ۱۰۰ تومن وام گرفت ۷ ماهه حتی یه قسطم پرداخت نکرده میخوان حکم جلبم رو بگیرن 

بخدا خیلی کم توقع بودم من فقط ۲۰ سالمه همسن و سالام هیچ کدومشون به اون چیزایی که من بهش راضی بودم راضی نیستن 

من صد خودمو براش گذاشتم هیچی نداشت حتی یه ماشینم نداشت اومدم طلاهام رو فروختم رفت باهاش نیسان خرید ی ...

مگه با نیسان کار نمیکنه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷