مگه مغز گاو خورده ماشینشو بده به کسی که رانندگی بلد نیست
&این امضام@اینم اثر انگشتم حق باباتو اگه خوردم برو پس بگیر😒. از من توقع املا درست واژگان رو نداشته باشین تجربیم نه انسانی.درخواست دوستی از کسی صادر نشه
نه خوبه که اصلن ذوق میکردم انقدر از این پسرایی که هی بهت میگن برو پیشرفت کن برو اینکارو کن به فکر باش چیز یاد بگیر خوشم میاد حالا تو چرا از راه بدش میبینی که ماشین خودشو نگفته
وظیفه نداره از ماشین خودش مایه بذاره. ولی وظیفه والدین هست که امکانات لازم رو برای فرزند مهیا کنن.
به هر حال بعضیا رو ماشینشون حساس هستند. مخصوصا الان که خرج ماشین شده قیمت خدا.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
من اگر بودم ناراحت میشدم چون کلا گواهینامه گرفتن نگرفتن من ربطی به اون نداره. اما اینکه خودشو نام نبرده ناراحتی نداره چون تو زنش که نیستی دوست دخترشی. چرا ماشینش رو باید بده تو رانندگی کنی... اما اینکه گفته ماشین مامان بابات هست من مبگم انتظار داره تو ماشین داشته باشی بری دنبالش یا هر چی. خودشم زیاد نمی خواد متقابلا کاری انجام بده... ببخشیدا چتر بازه.