2777
2789
عنوان

لیزر خانگی

200 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من میخوام لیزر بخرم میگن فیلیپس خوبه قیمتش ۲۲تومن بود 

نمیدونم اصله یا فیک چطوری بفهمم و اینکه ایا کسی داشته راضی یا نه 

من خیلی وسواس دارم و نمیتونم از لیزر بیرون استفاده کنم خیلی فکرم میره سمت زیگیل و اینا و اینکه خیلی بدنم مو داره ایا بخرم یا نه 

ای پل خریدم جواب نداد نخررررررر

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام بخرمش دقیقا ترس منم از زیگیله اگر جوابی پيدا کردی ممنون میشم به منم بگی

باشع من توی دیجی کالا و اینا دیدم اما نمیدونم حس میکنم فیکه به نظرت میشه اعتماد کرد یا نه 

بنظرم اینا فقط یک دروغ تجاری ان خود لیزرهای ۳۰۰ ۴۰۰ میلیونی نتیجه نمیدن توقع داری از اینا نتیجه بگیر ...

اره واقعا اونام خیلی طول میکشه نتیجه داد اما من چن تا بلاگرم دیدم خریدن اما اونا خارج از کشورن 

باشع من توی دیجی کالا و اینا دیدم اما نمیدونم حس میکنم فیکه به نظرت میشه اعتماد کرد یا نه

نه متأسفانه چون‌ هم نوع مو فرق میکنه هم به پوست بستگی داره ممکنه روی موهای کرکی هم جواب نده

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

اره واقعا اونام خیلی طول میکشه نتیجه داد اما من چن تا بلاگرم دیدم خریدن اما اونا خارج از کشورن

اینارو رایگان به بلاگرا میدن که تبلیغش کنن

بنظرم نخر ارزش نداره منم میخاستم بخرم ولی هرکی خریده ناراضیه

من استفاده نکردم تا حالا

من آستانه تحمل دردم پایینه ولی میگه عالیه عوارض لیزرم نداره میگفت از بی حس کننده ها استفاده کنی بهتره تا لیزر بخری

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز