2777
2789
عنوان

بچه ها بیاینن😭😭🥴

167 بازدید | 12 پست

الان اومدم کافی نت برای ثبت نام دانشگاه

مرده عکس کارت ملیمو دید گفت این تویی😭

چرا انقدر بد عکس میگیرن آخه

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

نفهمیدم چیشد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نفهمیدم چیشد

برای ثبت نام دانشگاه کارت ملیو باید اسکن کنن

عکس و دید تعجب کرد

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

طبیعیه عزیزم همیشه عکس کارت ملی همینه😂

این اقا هم باید اطلاعات عمومی شو ببره بالا که عکس کارت ملی بهتر از این نمیشه 

۲۰ سالمه ۷۶ کیلو ام میخوام تا بشم۶۳ ، من میتونم و بهش میرسم💪🏻✌🏻

منو ببینی چی میگی انگار تبدیل ب مرد شدم 😂😂😂

منم انگار سبیل دارم🥴

تازه یادم میاد چطور شد فکر کنین من ندونسته رفتم حالمم بد بود یهویی رفتم گرما بود صورتم داغون حتی دست تو ابرومم نکشیدم مقنعه هم نداشتم گفت شالتو دور گردنت بپیچ و کاملا بیار جلو اصلا دلم نمیخاد ببینمش

برای ثبت نام دانشگاه کارت ملیو باید اسکن کننعکس و دید تعجب کرد

عکس کارت ملی هممون داغونه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

من رفتم باورش نمیشد هی اسم پدرو مادرمو میپرسید

😭🤣🤣

خداروشکر ‌کارت ملیم نیومده با همون کاغذا میرم عکس نداره امیدوارم نیاد🤣🤣🤣

برای من متاسفانه اومده😭