2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه ولی دعا اجابت نشدنش بده

خوب گفتم انتخابش با خودتون ببینید ارزش داره یا نه اهان یه چیز دیگه یادم امد ریشه اسفند هم دود کردنش جادو رو باطل میکنه خیلی هم خوبه 

خدایا پناه بچه هام باش تا همیشه. آمین

اینی ک میگم یک در یکه هر جادویی رو باطل میکنه مطمئن باش

ایه 33 سوره رحمن رو 70 باربخون هر جادویی رو باطل میکنه دیگ هرچی باشه از توهمات خودته

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

وای وای جادو خیلی ناجوره .آخه من تجربش کردم.

اما نگران نباش . حرزهایی هست که اگه همیشه همراهتون باشه پیشگیری می کنه از تاثیر سحر. عکسشو می‌فرستم براتون پرینت بگیرین و بذارین تو کیف چرمی کوچیکا که مخصوص حرز بازوبند هست 

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

اگر سمت شما اسفند تو صحرا درمیاد حتمأ به فصلش برید ریشه اسفند جمع کنید خیلی واسه باطل سحرو جادو خوبه ولی نمیدونم عطاری ها دارند یا نه باید بپرسید

اعتقاد نداشته باشيد  سلام

سحر حقیقت داره ، چه اعتقاد داشته باشی چه نداشته باشی. تو قرآن هم تایید شده

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

بروپیش ینفر دعای باطل شدن بده

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
خدا وکیلی اگه کسی کاری بلده بگه ثواب داره

راستی من شنيدم میگن اگه پسر بچه نابالغ روی طلسم ادرار کنه طلسم باطل میشه. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
اینی ک میگم یک در یکه هر جادویی رو باطل میکنه مطمئن باش ایه 33 سوره رحمن رو 70 باربخون هر جادویی رو ...

این توهومات از صدتا جادو بدتره من باور دارم اگر کسی اینطوری فکر کنه دائم ازار میبینه و خودش رو اذیت میکنه. من اصلأ عقیده ندارم به دعای دعانویس حتی واسه مریضی. ولی مادرشوهرم باور داره که من دنبال اینکار هستم و همیشه میره پیش دعا نویسا و با گریه دعا میگیره برای من. بعد خودشم واسم تعریف میکنه. منم میخندم که چقدر بدبخته و خودش رو ازار میده

هیچی عزیزم خرش کردن زنداداش کثافت من با اینا همه امکانات و رفاه تو زندگیش با یه پسره رابطه داشته حال ...

حرز رو که فرستادم به داداشتم بده بعدم به نظر من با چنین عفریته ای زندگی نکنه بهتره . اما الان که تحت تاثیر سحره شاید متوجه نباشه یا حتی دوستش داشته باشه

میخوام برم خواهرم نمیزاره میگه سراغ این چیزا نرو بسپار با خدا 

نه حتما باید بری  . خود علماهم با اینکه می گن سحر گناهه ولی من شنیدم که می گن برا باطل کردن سحر اشکال نداره

این توهومات از صدتا جادو بدتره من باور دارم اگر کسی اینطوری فکر کنه دائم ازار میبینه و خودش رو اذیت ...

این نه دعاس نه جادو یه ایه از قران ک تمام علمای بزرگ اینو قبول دارن و تواین جور مواقع میگن جادو نیس ک گناه باشه

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
دود کردن پی پی سگ هم میگن باطل سحره ولی دیگه هرجا دود شه تا چهل روز دعا هم اجابت نمیشه .انتخابش با خ ...

خوب تازه ممکنه دوباره سحر کنن . 

پیشگیری بهتره

بچه ها فایل pdf هم میشه ارسال کرد؟