2777
2789
خیلی زیاده که

سوره فلق و ناس رو زیاد بخون این سوره ها کوچیکن ولی توی معنیش نگاه کنی درباره سحر و جادو نوشته.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اثر نمیکنه تا وقتی بهش اعتقاد نداشته باشی

.زمانی خدارو انقد کم درنظر بگیری و قدرتی بالاتر از خدا رو باور داشته باشی اثر میذاره...

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
هیچی عزیزم خرش کردن زنداداش کثافت من با اینا همه امکانات و رفاه تو زندگیش با یه پسره رابطه داشته حال ...

خوب برید یه دعا نویس خوب .یا یه نفر ناشناس بفرستید همون دعا نویسی که اونا میرند و باطل سحر بگیرید

خدایا پناه بچه هام باش تا همیشه. آمین
خدا وکیلی اگه کسی کاری بلده بگه ثواب داره

دود کردن پی پی سگ هم میگن باطل سحره ولی دیگه هرجا دود شه تا چهل روز دعا هم اجابت نمیشه .انتخابش با خودتونه

خدایا پناه بچه هام باش تا همیشه. آمین
اثر نمیکنه تا وقتی بهش اعتقاد نداشته باشی .زمانی خدارو انقد کم درنظر بگیری و قدرتی بالاتر از خدا رو ...

اگه اینا و کاراشون ببینی خودت بهش اعتقاد پیدا میکنی