یه سوال دارم ازتون ممنون میشم بدون جانب داری و منطقی جوابمو بدین....خواهر شوهر من هیچوقت احوال من یا شوهرمو نمیگیره...مثلا مریض بشیم یا چیزی..من مریض شدم تا حالا زنگ نزده احوال بگیره براشون نذری فرستادم زنگ نزده بگه دستت درد نکنه یا قبول باشه...ولی الان اون مریض شده شوهرم زرت و زرت زنگ میزنه احوالشو میگیره...مادرشوهرم به شوهرم میگه زنگ بزن احوالشو بگیر....من یه کم ناراحت شدم بنظرتون حق دارم یا زیادی حساسم؟
اگه اون حال تو رو نمیپرسه تو هم نپرس ولی دیگه رابطه خواهر و برادریشون بذار بین خودشون باشه
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
اگه اون حال تو رو نمیپرسه تو هم نپرس ولی دیگه رابطه خواهر و برادریشون بذار بین خودشون باشه
میدونی کلا مادر شوهرم زورش به ما میرسه فقط...زنگ میزنه میگه احوال فلانیو بگیرید. به فلانی تبریک بگید ولی تاحالا نشده به کسی بگه احوال مارو بگیرن...روز عید شوهر من بزرگتره ولی اون زنگ میزنه به خواهر و برادرش تبریک میگه...از این بدم میاد که این موضوع یک طرفه س
میدونی کلا مادر شوهرم زورش به ما میرسه فقط...زنگ میزنه میگه احوال فلانیو بگیرید. به فلانی تبریک بگید ...
حق داری واقعا
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.