2777
2789

رابطت با همسرت خوب باشه سرت تو زندگی خودت باشه و حالت خوب باشه کافیه برای اینکه حالشون گرفته شه 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا ک اول راهی سیاست داشته باش هیچی حسابشون نکن ، فقط قطع رابطه ، مثلا عروسی چیزی ببینیشون همین

خو عشقم من خونه مادر شوهرم زندگی میکنم اونا همیشه به بهانه دیدن اینا میان اینجا به دفعه تو اتاق بودم یهو اومدن  تو اتاق انقد بدم اومد که نگو

چجوری کرم میریزنمن از خوار شوهر و مادر شوهر و پدر شوهرم خیلی کشیدم زبوناشون نیش داره افسرده ش ...

نه بابا من مادرشوهر خواهر شوهر پدر شوهرم خوبن بنده خدا ها بقیه اقوام فتنه میندازن

نه بابا من مادرشوهر خواهر شوهر پدر شوهرم خوبن بنده خدا ها بقیه اقوام فتنه میندازن

من چون درجه یکن  بخاطر شوهرم دستم بستس  بخاطر همین  افسرده شدم  چون کاری از دسم بر نمیاد 🥺

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
رابطت با همسرت خوب باشه سرت تو زندگی خودت باشه و حالت خوب باشه کافیه برای اینکه حالشون گرفته شه

آخه هرکاری میکنن همسرم پر بشه من یه مدت همیشه لباس می‌خریدم و همسرم با این موضوع مشکل نداشت انقد سرش پر کردن دیدم کم کم داره سخت گیری می‌کنه از زیر زبونش کشیدم که اونا یادش دادن

دوری فقط و خط قرمز بزار من با زبون بی زبونی حرفامو میزنم همیشه ..دشمن تراشی نکن

اینا پرو تر ازین حرفان فکر کن یهو بیان تو اتاق خوابت ببینن خوابی یا بیدار😐

آخه هرکاری میکنن همسرم پر بشه من یه مدت همیشه لباس می‌خریدم و همسرم با این موضوع مشکل نداشت انقد سرش ...

همیشه بدون اینکه اصلا اسم خانوادشو بیاری مخش رو بزن و قبل اینکه اونا پرش کنن پرش کن تا جایی که میتونی بهش نشون بده که هیچ مشکلی با خانوادش نداری و دوسشون داری و برات عجیبه که اونا چنین حرفهایی دربارت بهش میگن متاسفانه زندگی کنار خانواده همسر و همسری که زود تحت تاثیر قرار میگیره نیاز به سیاست زیاد داره اگه همسرتو تو جبهه خودت نگه داری دیگه کل زندگی رو بردی

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت