2777
2789
عنوان

هیچ وقت نفهمیدم

109 بازدید | 5 پست

نظر دادن درمورد زندگی دیگران چه تاثیری رو زندگی ما داره😐یعنی هروز اینجا بحثه تو چرا شاغلی تو چرا خانه داری

تو چرا ادامه تحصیل ندادی توچرا شوهر کردی

تو چرا شوهرت اینکارو کرد تو چرا شوهرت اونکارو کرد و.....

وبعد اواسط این حرفا دعواها شروع میشه.خب این تحمیل صحبت ها واقعا رو روند تو ای که میگی چه تاثیری داره.

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خیلی تاثیر داره اونی که داره تحصیل میکنه ترک تحصیل میکنهاونی که خوشبخته طلاق میگیرهاونی که زود ازدوا ...

خدا نکشتت یهو هنگ کردم🤦😂

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای میدونی من متنفرم از این سوالایی که میپرسن میخوام ته زمدگی آدمو دربیارن عووق

من تازه عقد کردم رفتم اداره نامه بگیرم یه خانمی که در حد سلام در ارتباطیم حتی تا حقوق شوهرمو پرسید البته که من جواب ندادم ولی خب رو اعصابن فضولای نجاست

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

وای میدونی من متنفرم از این سوالایی که میپرسن میخوام ته زمدگی آدمو دربیارن عووقمن تازه عقد کردم رفتم ...

میخواستی بگی عزیزم جواب سوال من چه مشکلی از زندگیت رو حل میکنه

والا