2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

183 بازدید | 12 پست

سلام بچه هامیخوام ازمشکلم بگم که تاحالا به کسی نگفتم.من از بچگی چشم چپم یکمدخیلی کم انحراف داره همیشه نه وقتی میخوام به یه چیز ازخیلی نزدیک نگاه کنم چشمم میره به سمت بالافقط چشم چپم بعد۱۰ساله که بودم رفتم دکتر گفت طوری نیست توصورتت پیدانست.ویه عمل داره که احتمالش هست چشمت بدتربشه.البته اینم بگم که وقتی یه روز نخوابیده باشم یاخیلی کتاب یاگوشی نگاه کنم چشمم خیلی بدترمیشه تاحالاهم به شوهرم و خانوادش حرفی نزدم اوناهم متوجه نشدن.حالا مشکل من اینه که میخوام برم گواهینامه بگیرم میترسم پشت فرمون چشمم منحرف بشه و باعث تصادف بشه.میشه بگیدچیکارکنم که شوهرمم نفهمه کسی اینطوری هست؟ببخشیدطولانی شد

بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اونقده که شوهر وخانواده شوهر که کنجکاون ندیدن براگواهینامه هم نمیبینن

ن اخه همیشه اینطوری نیست که میگم یوخ بخوام سوزن نخ کنم یا یه کاری از نزدیک بکنم اینطوری میشه خیلی میترسم

الان نگرانی که پشت فرمون اینطوری نشه یا شوهرت نبینه پشت فرمون اینجوری شده...در هر دو حالت باید به دکترت بگی که نگرانی ...بعدشم پشت فرمون تمرکز باعث نمی شه چشمها منحرف بشن دقیق تر قرار می گیرن...پیش خودت حساس شدی..سعی کن خواب کافی داشته باشی خصوصا که قراره رانندگی کنی

چرا به شوهرت نگی منم یه مشکلی داشتم اصلا به شوهرم نگفتم میخواستم خودم حلش کنم ولی نشد وقتی به شوهرم ...

میترسم مسخرم کنه البته اینطوری نیستا ولی من میترسم

ن اصلا

خب پس چرا واسه گواهینامه نگرانی!منم وقتی چشمم خسته اس حس میکنم یکم انحراف داره!اکثر چشم درشتا اگه چشمشون یه کوچولو ضعیف باشه این مشکلو دارن

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
اصلا نیاز نیست بگی.برو یه دکتر خوب .ببین نظر اون چیه.علم پزشکی خیلی پیشرفت کرده تا قبل

حتماباید برم😭😭😭😭

خب پس چرا واسه گواهینامه نگرانی!منم وقتی چشمم خسته اس حس میکنم یکم انحراف داره!اکثر چشم درشتا اگه چش ...

ن ضعیف نیست چندبارمعاینه رفتم.میگم تاحالان دوستام ن خانواده شوهرم هیشکی نفهمیده فقط مامانم میدونه.فقط تورانندگی میترسم یوخ هول کنم چشمم منحرف بشه دیگه چپ کنم😁