2777
2789
عنوان

سایت آدم و حوا و ازدواج

113 بازدید | 13 پست

سلام ..بچه ها راهنمایی میخواستم 

من ۲۷ سالمه و تو این سایت ثبت نام کردم اما واقعا خجالت میکشم به مامانم بگم و خودم ثبت نام کردم و میخواستم موردی پیدا نشد نگم از سایت بوده 

حالا الان مسئولش میگه که باید همراه مادرت تماس آنلاین بگیری من موندم چیکار کنم ...همیشه خودمو اینجوری نشون دادم که علاقه ای به ازدواج ندارم و یکساله تو فکرش هستم واقعا و نمیتونم یهو به مامانم بگم رفتم تو سایت 

اصلا بعدا چه خانواده خودم چه خانواده پسر دید خوبی خواهند داشت به این قضیه سایت ؟؟

نظرتونو بگین لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراجت نشیدا ولی من شخصا دید خوبی به سایت ندارم

سایتش خیلی اوکیه و با نظارت خانواده ها هست من دانشجوی مقطع دکترام و تو اطرافیان خواستگار زیاد داشتم اما از لحاظ سطح تحصیلی مشابه نیستیم و نمیدونم واقعا چجوری کیس مناسب پیدا کنم 

ما واسه برادرم از این سایت همسر پیدا کردیمچون معیارهاشو نمیتونستیم پیدا کنیمالان یک ساله که سر‌زندگی ...

الان  راهکاری دارین برا من ؟؟ میگن باید تماس آنلاین بگیریم مادر و دختر من نمیخوام مامانم بدونه

بنظرم سایت خوبیه اما دیگه خیلی سخت گیرن ولی از جهتی هم خوبه که سواستفاده نشه و کسی که واقعا قصدش ازدواجه بیاد جلو و نخواد به این بهونه سواستفاده کنه و حداقل مادرش درجریانه پس قضیه فرق میکنه

الان راهکاری دارین برا من ؟؟ میگن باید تماس آنلاین بگیریم مادر و دختر من نمیخوام مامانم بدونه

عزیزم با خاله یا عمه راحت نیسی

بعدم چه عیبی داره کم کم ب مادرت توضیح بده بگو شرایطو مادرت درک میکنه اون چیزی جز خیر و صلاح و عاقبت بخیری تورو نمیخواد

خداجون بغلم کن🫂

عزیزم با خاله یا عمه راحت نیسیبعدم چه عیبی داره کم کم ب مادرت توضیح بده بگو شرایطو مادرت درک میکنه ا ...

دقیقا مشکل همینه که مادرم اصرار داره با یکی از اقوام ازدواج کنم نمیدونم این موضوع سایت رو میپذیره یانه 

احتمالا یکی بجز مادرم رو معرفی کنم