2777
2789
عنوان

یه سوال عجیب دارم خانما جواب بدین

95 بازدید | 10 پست

من خودم خانه دار هستم ولی از اطرافیان ادمای تو محیط مختلف خانمایی که شاغل هستن سوال میکنم که اره من دلم میخاد برم سرکار تو خونه حوصلم سر میره حالا چه خانمی که شوهرش وضع خوبی داره چه اونی که نداره بهم میگن بشین خونه خانمی بکن شوهرت وظیفشه خرجتو بده میخام بدونم خب اگه شاغل بودن بده چرا خودشون میرن سرکار؟؟؟ 

بیشتر به خاطر نیاز مالی میرن سرکار

من توی خونه با گوشی کار میکنم ادیتور هستم زمان دست خودمه و خستگیش کمه

ولی زنی که میره بیرون خونه کار، خسته میاد و مسئولیت خونه زندگی و بچه ها هم رو دوششه و کلا اشتباهه

شاید دلایل خودشون رو دارن. نمیتونن بگن چرا.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون هیچ کس از خوردن خوابیدن بدش نمیاد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

من مجرد که بودم شاغل بودم یه همکار متاهل داشتم میگفت فقط واسه این میام سرکار چون میخوام همه فامیل بدونن شاغلم مهمونی نیان خونه ام.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بستگی به شرایط هر فرد داره 

ممکنه ی نفر قبل ازدواج وارد کاری شده باشه که الان نتونه براحتی ازش خارج شه 

یا ی نفر اونقدری ک میخواد از همسرش دریافت نمیکنه و مجبوره در کنارش کار کنه

یا ممکنه خانمی صلاح بدونه برای اینکه کمک خرج خونه باشه بره کار کنه 

خوردن‌و خوابیدن موقعی‌لذت داره که خسته‌هستیوگرنه مریضی‌میاره به خدا

هم کار کردن هم بیکاری معایب و مزایایی داره

من برای اون دسته افراد گفتم که شاغلِ خسته هستند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍