2777
2789
عنوان

شومیز شیک مشهد

230 بازدید | 10 پست

دوستان مشهدی توروخدا بیاین بگین شومیز و بلوز خوشگل برای مهمونی یا گردش از کجا میگیرین؟ ترجیحا اسم مغازه و ادرس بگین مثلا نگین خیابون راهنمایی یا پاساژ فلان

خب واقعیت باید بری بگردی دیگه 

هرچی سمت بالا شهر بری کارای سبک تر و البته گرون تر هست 

یه جاهایی مثل ۱۷ شهریور اگر خیلی بگردی پیدا می‌کنی با قیمت مناسب تر

پاساژ فردوسی هم به نظرم کاراش قدیمی هست 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بیا شیراز بریم بخریممنم مخام😅

وای شیراز عید از پاساژ ستاره فارس یه مانتو تابستونی خوشششگل گرفتم هیچ جا مثلش ندیدم همش میگم کاش دو سه تا رنگای مختلفشو میخریدم

خب واقعیت باید بری بگردی دیگه هرچی سمت بالا شهر بری کارای سبک تر و البته گرون تر هست یه جاهایی مثل ۱ ...

بدیش همینه که بچه کوچیک‌ دارم فرصت گشتن ندارم.. بالاشهر که اینقدر گرون شده واقعا نمیارزن پایین هم که یا خوشگل نیستن یا جنسشون خوب نیس باید خیلی بگردی یه چیز خوب پیدا کنی😢

بدیش همینه که بچه کوچیک‌ دارم فرصت گشتن ندارم.. بالاشهر که اینقدر گرون شده واقعا نمیارزن پایین هم که ...

آخ راست میگی بچه کوچیک خیلی سخته

من هرزمان رفتم خرید یا گذاشتم خونه مامانم با همسرم رفتم یا بابام نگه داشته با مامانم رفتیم یا مادرشوهرم نگه داشته 

آخ راست میگی بچه کوچیک خیلی سختهمن هرزمان رفتم خرید یا گذاشتم خونه مامانم با همسرم رفتم یا بابام نگه ...

خوشبحالت منکه کسی گردنش نمیگیره باید همه جا با خودم ببرمش ☹️

خوشبحالت منکه کسی گردنش نمیگیره باید همه جا با خودم ببرمش ☹️

الهی بگردم

پس به نظرم تو اینستا و روبیکا جاهایی که ارزون تر هستن فالو کن کاراشون رو ببین آنلاین خرید کن بهتره

من چندتا کانال ارزون فروش تو روبیکا دارم میخوای آیدی تو بده برات بفرستم

کدوم محدوده هستی ؟