من هتل صدف رفتم. البته دوسال پیش. من چون هتل خیلی از شهر ها رو رفتم کلا کیش به نظرم ضعیف میاد توی ارائه خدمات. هتل های تاپش رو هم رفتم همشون یه مدلن توی ارائه خدمت. اما در کل هتل خوبی بود. مودب بودن. اتاقش مرتب و خوب بود. من با خودم همیشه ملحفه میبرم. صبحونه ش خوب بود. فضای بیرونش عااااالیه. کلی عکس میشه گرفت. پر گل کاغذی های صورتیه بیرونش. پرسنل کار راه انداز بودن. یه تیم عکاسی دارن که توی لابی میشینن. خییییلی گرون حساب میکنن ولی با این حال عکسای خوبی از ما گرفت. با لباس جنوبی هم میگیرن اگر بخوای. یه تیم دیگه دارن که تفریحات آبی میبرن. اما دروغ چرا من خیلی نتونستم بهشون اعتماد کنم. حالا شما برو خودت بسنج. ما خودمون رفتیم یکی از ساحل ها پاراسل و قایق سوار شدیم. خیلی خوب بود.
من حنای دستم رو توی موزه زدم. خیلی حرفه ای زد برام.
هر ساحل و اسکله ای که بری تفریحات خودش رو داره و کلی خوش میگذره. من غواصی رو تو کیش نرفتم و ترجیحم قشم هست اما هر کی رفته راضیه.
هتل خیلی نزدیک اسکله ست. حتما برید. پیاده هم میشه. پاساژ هم یکم پیاده روی کنی سمت ساحل و اسکله، میبینیش. اسکله ی اونجا برنامه داشتن شب ها.
اما بزرگترین چالش ما رستوران بود. خیلی اذیت شدیم. خیلی ضعیف بودن. روز اخر یه رستوران دریایی پیدا کردیم محشر بود اما اصلا اسمش یادم نیست که بگم. انواع خوراک های میگو رو خوردیم.