2777
2789
عنوان

سفر کیش

39 بازدید | 3 پست

سلام همگی. چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.

اول اینکه ما هتل صدف رو انتخاب کردیم، چطوره؟ خوبه؟

برای داخل هتل احتیاج هست ملحفه بردارم یاروتختی و روبالشی و ... شسته شده و تمیز هستن؟

تفریحات رو از کجا بگیرم که قیمتش مناسب‌تر باشه؟ چه سایتی معتبره؟

غروبِ آفتاب ثابت میڪنه ڪه؛ پایان هم میتونه قشنگ باشه...🙂

من هتل صدف رفتم. البته دوسال پیش. من چون هتل خیلی از شهر ها رو رفتم کلا کیش به نظرم ضعیف میاد توی ارائه خدمات. هتل های تاپش رو هم رفتم همشون یه مدلن توی ارائه خدمت. اما در کل هتل خوبی بود. مودب بودن. اتاقش مرتب و خوب بود. من با خودم همیشه ملحفه میبرم. صبحونه ش خوب بود. فضای بیرونش عااااالیه. کلی عکس میشه گرفت. پر گل کاغذی های صورتیه بیرونش. پرسنل کار راه انداز بودن. یه تیم عکاسی دارن که توی لابی میشینن. خییییلی گرون حساب میکنن ولی با این حال عکسای خوبی از ما گرفت. با لباس جنوبی هم میگیرن اگر بخوای. یه تیم دیگه دارن که تفریحات آبی میبرن. اما دروغ چرا من خیلی نتونستم بهشون اعتماد کنم. حالا شما برو خودت بسنج. ما خودمون رفتیم یکی از ساحل ها پاراسل و قایق سوار شدیم. خیلی خوب بود.

من حنای دستم رو توی موزه زدم. خیلی حرفه ای زد برام.

هر ساحل و اسکله ای که بری تفریحات خودش رو داره و کلی خوش میگذره. من غواصی رو تو کیش نرفتم و ترجیحم قشم هست اما هر کی رفته راضیه. 

هتل خیلی نزدیک اسکله ست. حتما برید. پیاده هم میشه.  پاساژ هم یکم پیاده روی کنی سمت ساحل و اسکله، میبینیش. اسکله ی اونجا برنامه داشتن شب ها.

اما بزرگترین چالش ما رستوران بود‌. خیلی اذیت شدیم. خیلی ضعیف بودن. روز اخر یه رستوران دریایی پیدا کردیم محشر بود اما اصلا اسمش یادم نیست که بگم. انواع خوراک های میگو رو خوردیم. 

🦢🤍

من هتل صدف رفتم. البته دوسال پیش. من چون هتل خیلی از شهر ها رو رفتم کلا کیش به نظرم ضعیف میاد توی ار ...

دقیقا منم به خاطر فضای بیرونش انتخابش کردم، تو عکس ها خیلی زیباس😍 هزینه طرح حنا میدونین چقدره و اینکه کجاها میشه غذا خوب و قیمت مناسب پیدا کرد؟ رستوران های معروفش شنیدم خیلیییی گرونه

غروبِ آفتاب ثابت میڪنه ڪه؛ پایان هم میتونه قشنگ باشه...🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا منم به خاطر فضای بیرونش انتخابش کردم، تو عکس ها خیلی زیباس😍 هزینه طرح حنا میدونین چقدره و این ...

افرین انتخاب خوبی کردی‌.

متاسفانه یادم نیست حنا چه قیمتی بود. گرون نبود. چون من کلا خیلی حواس جمعم که سرم کلاه نره و گرون بهم چیزی رو ندن. ولی حتما بزن. یکمی طول میکشه از دستت بره اما تجربه ی شیرینیه. پیشنهاد میدم یه طرح ظریف بزنی طبق تجربه م.  دست من از بقیه قشنگ تر بود چون ظریف زدم. 

عزیزم من یه سرچ کردم گمونم اون رستوران دریاییه اسمش "هواری" بود. ما یدونه سینی کامل میگوش رو گرفتیم. که میگو های مختلف داشت. اگه اهل غذای دریایی باشی خوش مزه میاد برات. کیفیتش هم خوب بود. 

یه رستوران دیگه هم خودم کشف کردم و ما کلا بعد از کشفم رفتیم اونجا . اسمش " طاقبستان" هست. قیمتش هم اوکی بود. قلیه ماهیش رو همسرم گفت خوب نیست( همسرم جنوب بزرگ شده و میشناسه) ولی بقیه غذاهاش خوب بود. البته چون من خیلی سخت پسندم تو غذا ، کلا از رستوران های کیش خوشم نیومده. فقط این رستوران غذاش بهم دل درد نداد و خوب بود🤭.  میتونی امتحانش کنی. خوش بگذره. 

🦢🤍