2777
2789
عنوان

موجود ماورایی

4640 بازدید | 218 پست

سلام خونه پدر من خیلی قدیمیه یعنی از خود مسیحیا خریدن مال ۱۰۰سال پیشه دیشب خونه پدرم بودم رفتم زیرزمین ترشی بیارم دیدم یه پیرمرد لباساش مثل بز پشم داشت وپاهاش سم داشت اونجانشسته بوداومد دبه را بلند کرد از روی تاقچه منم خوردم به دبه ودبه ریخت وفرار کردم تپش قلب شدیدگرفتم ودیشب اومدم خونه ازترس به شوهرم نگفتم .چون همیشه میگه خونه پدرت جن داره تو باخودت میاری خونه ودعوامون میشه.هروقت از اونجا میام همون تو راه الکی بحثمون میشه ۲۰روز یبار میرم از ترس دخترم رو هم میبرم میاد خونه مثل دیوونه هاشکلک درمیاره  شلوغ شدید میکنه .همیشه گردنبند حرزوآیت الکرسی ووانیکاد خودم ودخترم دارم .

خداترانه همیشگیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگران نباش به نظرم چون کاری با شما نداره حتی کاری به پدرو مادرت نداره جن نیس احتمالا عمار مکانه .

کاریش نداشته باشین همونجوری که کاریتون ندارن در کل خوبن 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

عزیزم نگران نباش به نظرم چون کاری با شما نداره حتی کاری به پدرو مادرت نداره جن نیس احتمالا عمار مکان ...

این جنی که اسی گفت اصلاباآدماسروکارندارن وخیلی هم خطرناکن کلاکافرن عمارنیستن اینا

...

چرا پدرت از اون خونه نمیره

آبرومون پیش عروس وداماد وطایفه شوهرم رفته همه میگن پدرت چرا خونه عوض نمیکنه از خدامه زلزله بیاد نابودشه.خجالت میکشم مادرشوهرم بره اونجا.پدرم ۸۸سالشه گوش نمیده بس که خسیسه مادرم بیچاره میگه خونه داره میریزه

خداترانه همیشگیم

این جنی که اسی گفت اصلاباآدماسروکارندارن وخیلی هم خطرناکن کلاکافرن عمارنیستن اینا

هیچ وقت پیشرفت نمیکنن یا دزد میزنه مغازشون یا ضررمالی ودخترا وپسرامون اصلا خوشبخت نیستیم هممون تو خونمون دعوا وبحثه انگار طلسم کردن

خداترانه همیشگیم

عمار مکان چیه دیگه🥶😥😥

عزیزم عمار مکان یه نوع جن هست که اونم خانواده داره و تو هر خونه ای زندگی میکنن .

میتونی بزنی گوگل راجبش بخونی و بیشتر متوجه بشی .

بعدم چون میگی دعوا میکنین با شوهرت اینم بگم خونه مادر منم قدیمیه و مادرم چند بار جن دیدن بود منم هر وقت میرفتم خونه مامانم اینا بعدش با شوهرم دعوای بدی میکردیم که شوهرم دیگه فکر میکرد مامانم اینا منو دعا خور میکنن .و این اذیتا به خاطر اینه که اب جوش میریزن شاید بسم الله نمیگین ،حموم میرین قبل از باز کردن اب بسم الله نمیگین و هزاران چیز دیگه که باعث خشم عمار مکان میشه .

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

هیچ وقت پیشرفت نمیکنن یا دزد میزنه مغازشون یا ضررمالی ودخترا وپسرامون اصلا خوشبخت نیستیم هممون تو خو ...

یکی اینجامیگفت توخونتون خروس سفیدوسنگ نمک نگه دارین براخودتون هم حرزامام جوادبگیرین میرن

...