2777
2789
عنوان

امسال

64 بازدید | 5 پست

خواهش میکنم بدون مسخره کردن و توهین راهنماییم کنید قشنگام 

من امسال کنکور دارم اما کمی تنبلم ، نمیتونم پاشم کارامو انجام بدم و اخر شب میبینم نصف برنامم مونده ( درصورتی که خیلی سنگین نیست برنامم و میتونم انجامش بدم اگه پاش بشینم )
 اخر شب برنامه رو کلا عوض میکنم یه برنامه ی جدید مینویسم و کارامو میندازم روز بعد و دوباره همین روال ادامه داره

میشه یه راهنمایی بهم بکنید که چطور باسنمو جمع کنم بشینم سر درس ؟

جوگولی بوگولی گوگولی مگولی اگوری پگوری خوخولی قوقولی

آره به سادگی

وقتی سال دیگه این موقع شد، نتایج اومد 

و دیدی خیلیاا همون رفیق صمیمیه هست که الان باهاش جوری و سیسی سیسی میکنی، ی رشته تاپ ی دانشگاه تاپ با سهمیه / با تلاش خودش قبول شد، میشین روز و شب گریه میکنی که چرا از تو پایین تر بوده ولی تو الان هیچی

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر الان شروع نکنید خیلی دیر میشه رشتت چیه؟

ریاضی . خودمو میتونم جمع کنم از الان ، برنامه ریزی که انجام دادم خوبه ولی نمیتونم بشینم پای درس ، مشکلم اینه

هوش ریاضیم به شدتتت بالاست یعنی یه مطلبو خیلی خیلی زود میفهمم و همین جلو میندازتم و میدونم اگه از الان شروع کنم زیر 1000 میتونم باشم ، ولی بخاطر تنبلی نمیتونم درسو بخونم و به قول شما اگه از الان شروع نکنم واقعا دیر میشه

جوگولی بوگولی گوگولی مگولی اگوری پگوری خوخولی قوقولی

ریاضی . خودمو میتونم جمع کنم از الان ، برنامه ریزی که انجام دادم خوبه ولی نمیتونم بشینم پای درس ، مش ...

ببین این چیزیه که به خودت بستگی داره من نمیتونم برای شروع کردن یا نکردن چیزی بهت بگم که واقعا تاثیر بزاره آدم تا خودش نخواد اگه هر کی هرچی بهش بگه انجام نمیده

فقط میتونم بگم مامان بابات گناه دارن باید موفقیتت رو ببینن تو هم به خودت مدیون میشی اگ آخرش خوب تموم نشه بهتره زودتر شروع کنی

ریاضی . خودمو میتونم جمع کنم از الان ، برنامه ریزی که انجام دادم خوبه ولی نمیتونم بشینم پای درس ، مش ...

و این ک زیاد مغرور نشو درسته درست خوبه اما اینم در نظر بگیر هزاااار نفر از تو بهترن هزار تا سهمیه ای جلوتن ک مانع میشن نزار ب خاطر غرور صندلی دانشگاهت مال یکی دیگ بشه