2777
2789
عنوان

ازدواج

103 بازدید | 10 پست

دوستان من نتونستم تا الان که ۳۰ سالمه برم‌خودمو بکشم افکار داره اذیتم میکنه چرا سن کم ازدواج نکردم من شهرستانی بودم کسی مارو نمیشناخت خونوادمم به ازدواج زود راضی نبودن دارم دیوانه میشم 

عزیزم همیشه برا ازدواج وقت هست من ۳۳ سالگی تازه نامزد کردم من درکت میکنم چون مجردی طولانی داشتم ولی هی۰وقت نا امید نباش، سوره احزاب رو روز جمعه با مداد روی یه کاغذ A4 با گذاشتن اعراب بنویس البته طولانی و چند ساعت طول میکشه بعد که نوشتی بذارش لایه یکی از لباسات و داخل یک شیشه بذار و درش رو ببند و یه گوشه کمدی چیزی ان شاالله ازدواج خیلی خوبی برات فراهم شه.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نا امید نشو عزیزم انشالله یه بخت خوب و عالی نصیبت شی یه آدمی که همه جوره به خودت و شخصیتت مربوط باشه چقدر بودن آدمایی که سن کم ازدواج کردن و الان مطلقه هستن و آرزوشون اینه که ای کاش میزاشتم سنم بیشتر باشه تا بهتر تصمیم بگیرن

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

کی همچین چرت و پرتی میگه؟؟؟ پس این اطرافیان من و همکلاسی و هم دانشگاهی و دوست و... ما چین؟

خب من هم دانشگاهیامم زود ازدواج کردن موقع تحصیلشون عقد بودن یا سر خونه و زندگیشون