2777
2789
عنوان

سونوnt

193 بازدید | 13 پست

سلام خانم من دیروز رفتم سونو nt از ساعت 12 تا ساعت 4 دکتر 5 بار سونو انجام داد گفت بچه تنبله تکون نمیخوره تا اندازه بگیرم کلی هم چیزای شیرین خوردم تو11هفته 6 روز بودم الان کلی استرس دارم که بچه آسیب ندیده باشه کلی هم ضربه زد که از خواب بیدار بشه موقع اومدنم گفت یه لحظه احساس کردم دختره خیلی شک کردم به کارش.بعد گفتم چرا nbنگرفتین گفت دیگه nbمنسوخ شده شماهم انجام ندادیم منکه سر دخترم nbهم دکتر اندازه گرفت.کس این تجربه رو داره؟؟

آوینا جونم که عشقه مامانه فندق تو راهی که نفسه خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم شک کردم بهش مگه میسه 5 بار سونو تو یه روز دلم آشوبه که بچه چیزیش نشده باشه بچه اولمو یه سونو دیگه 5 دقیقا هم nt گرفت هم nb

سلام .سونو منم نوشته ان بی قابل اشخیص نیست .ان تی هم 2/10هستش .خواهش میکنم تحربه داریت بگین جی میشه؟ ...

عزیز نگران نباش بالا 3 خطرناکه واسه منم 1.67بود

عجب سونوگراف احمقی بوده  ببخشید البته  همون یه بارشم با استرس ادم انجام میده میرفتی یه ج ...

واقعا احمق بود مجبور بودم از یه ماه قبل هر جا رفتم میگفتن وقت نداریم یا دکتر نداریم از بدیهای شهرستانه 😔

من سه بار ان تی انجام داد البته خودم بچمو میدیدم قشنگ رو شکم خوابیده بود پیدا نبود میرفتم چیز شیرین ...

منم میدیدمش که رو شکم خوابیده 5 تا خرما یهو خوردم باز تکون نمیخورد دکتره میگفت خیلی تنبله

سونوی ان تی من همه چی نرمال بود فقط بینیش دیده نشد. خیلی نگرانم. مشکلی نباشه

نگران نباش عزیزم ایشالا صحیح و سلامت بدنیا میاد

میگم دکتر سونو من خودشو خلاص کرد گفت nbدیگه منسوخه

ادم شاخ در میاره از دست دکترا

منم میدیدمش که رو شکم خوابیده 5 تا خرما یهو خوردم باز تکون نمیخورد دکتره میگفت خیلی تنبله

خب عزیزم باید تکون میخورد تا دکتر بتونه بررسیش کنه الان از چی ناراحتی؟خداروشکر که ان تی مشکلی نداشته

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
خب عزیزم باید تکون میخورد تا دکتر بتونه بررسیش کنه الان از چی ناراحتی؟خداروشکر که ان تی مشکلی نداشته

نگرانیم از اینه که کل بارداری 5 تا سونو میکنن من یه روز 5 تا انجام دادم هر کدومشم 10 دقیقه طول کشید😭