2777
2789
عنوان

سایه ابرو

1712 بازدید | 16 پست

خانما من‌دوشنبه سایه ابرو زدم‌. بهم گفت تا سه روز حمام نرو . ولی خب چون تو نت خوندم که ابگرم منافذ پوست رو باز میکنه و باعث کمرنگ‌شدن میشه تا امروز نرفتم . ولی امشب مجبورم برم چون مهمون داریم . به نظرتون کمرنگ‌ میشه برم ؟ اخه از پارسال تا الان ۶۰۰ هزار تومن هزینه کردم . دوست دارم حداقل یه سال بمونه 😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره کمرنگ میشه . اول موهاتو بشور بعد بدنتو . اگه دور ابروهات روغنی با دسمال مرطوب پاک کن 

یعنی مثل روز های عادی صورتمو نشورم با صابون ؟ راست میگین خب روغنی باشه اب نمیرسه

راز خوب موندنه تاتو ، سایه و هاشور اینه که همیشه چربش کنی ، یعنی نه فقط هفته ی اوله زدن ، همیشه چرب باشه 

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

الان دیگه سه روزت گذشته راحت برو حموم صورت تم راحت بشور عادی باش دیگه ولی گاها چربش کن موندگاریشم به پوستت مربوطه اگه پوستت چرب باشه زود میره 

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
الان دیگه سه روزت گذشته راحت برو حموم صورت تم راحت بشور عادی باش دیگه ولی گاها چربش کن موندگاریشم به ...

درسته . من پوستم یه مقدار چربه . ولی این سری گفتم عمیق بزنن که دیر تر بره . کلی هم خونریزی کرد

راز خوب موندنه تاتو ، سایه و هاشور اینه که همیشه چربش کنی ، یعنی نه فقط هفته ی اوله زدن ، همیشه چرب ...

نه به این ربط نداره من خودم خرداد 95 هاشور کردم تا الانم مونده چون پوستم خشکه 

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
خوشا به سعادتت😭 واسه من فوری میره

خواهر  منم پوستش چربه هر 3 یا 4 ماهه رنگش میره زود پوستش چربه