آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3604 عنوان کنکوریا 67 بازدید | 9 پست بنظرتون امسال برم دانشگاه یا یه سال دیگه همپشت بمونم؟امسال میکروبیولوژی واحد کرج اوردماصلا امیدی به سال بعد هستش که بخوام بمونم؟نمیدونم همین رشته رو برم یا یه سال دیگه هم پشت بمونم همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت 1404/07/23 | 09:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3604 بمون سال دیگه پیرا بیاری بنظرت میتونم؟🥲اخه من امسال یه سال هم پشت بودم وضعیتماین بود..میکروبیولوژی رشته خوبی نیست؟ همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
پری_دخت88 عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 1798 بنظرت میتونم؟🥲اخه من امسال یه سال هم پشت بودم وضعیتماین بود..میکروبیولوژی رشته خوبی نیست؟ چرا خیلی خوبه میتونی تو مراکز آموزشی تدریس کنی یا تو مدرسهاگه نمیتونی بخونی برو آرامش است عاقبت اضطراب ها...
بااااهوش عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 2167 اگ روزانه آورده باشی نمی تونی انصراف بدی ولی اگر آزاد آوردی می تونی انصراف بدی ، برو هم زمان ک برای میکروبیولوژی آزاد می خونی واسه کنکور هم بخون
آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3604 چرا خیلی خوبه میتونی تو مراکز آموزشی تدریس کنی یا تو مدرسهاگه نمیتونی بخونی برو باور کن بخاطر همین بازار کار دو دلمهرجا نظراتو خوندم میگن بازار کار نداره🥲 همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3604 اگ روزانه آورده باشی نمی تونی انصراف بدی ولی اگر آزاد آوردی می تونی انصراف بدی ، برو هم زمان ک برای ... اها یعنی در کنار دانشگاه کنکورم بدماره ازاد اوردم همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
سوسک_میقولی؟ عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4953 اگ روزانه آورده باشی نمی تونی انصراف بدی ولی اگر آزاد آوردی می تونی انصراف بدی ، برو هم زمان ک برای ... منکه پرستاری ازاد اوردم، سال اولم بوده نظرت چیهبرم درکنارش بخونم؟ ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین😇🌹
بااااهوش عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 2167 منکه پرستاری ازاد اوردم، سال اولم بوده نظرت چیهبرم درکنارش بخونم؟ اره برو حداقل اگ دوباره کنکور دادی و نیاوردی ، حداقل رشته پرستاری رو آوردی ، حداقل دانشگاه هستی دیگ ! بهترین کار همینه
پری_دخت88 عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 1798 باور کن بخاطر همین بازار کار دو دلمهرجا نظراتو خوندم میگن بازار کار نداره🥲 اگه زرنگ باشی داره آرامش است عاقبت اضطراب ها...