2777
2789
عنوان

عقد دختر مجرد بدون اطلاع خانواده

325 بازدید | 29 پست

هم کلاسیم‌ که عاشقمه ترم بالایی بود در واقع الان سربازه یک بار اومدن خواستگاری پسر خوبیه خانوادشم وضعشون خوبه و بد بنظر نمی‌رسیدند خانواده من ناراضیه گفتن نه 

الان امشب بهم گفت آشنا دارم تو محضر دستکاری میکنن بدون اجازه پدر عقدو ثبت میکنن خانواده هارو بعد در جریان میزاریم چی بگم بهش اصلا این کار درست نیس 

ولی میگه دیگه صبر و تحمل ندارم 

از اونور مامانم یکم راضی بود سر اینکه گفتن من بیان طبقه بالاشون زندگی کلا نظرش برگشت میگه چند تا خونه دارن چرا خسیسن تورو بشونن طبقه بالا نمیدونم گیجم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب راس میگه مامانت چرا میخوای بااین خفت شوهر کنی

والا من نظری راجب خونشون نداشتم ولی طبقه بالاشون تو ویدئو دیدم بزرگ و نوسازه ولی خب سه چهار تا خونه دیگم دارن دادن اجاره آبجی خود پسرم شوهرش مغازه داره طبقه بالا مادر شوهرش زندگی میکنه من خیلی بد نمیدونم اینو طبقه بالا به اسم خود پسره هست

اصلا مغزم قفله گفت میرم سراغش آشنا دارم اصلا بدون اجازه پدر نمیشه نمیدونم میخواد چیکار کنه اصلا

فردا تو زندگی تا به چی بشه میکوبه سرت بدون خانواده آت کاری نکن