پسر خیلی راحت تره .دختر نیاز به حامی داره خیلی نگرانم .پشیمونم از بارداری اما کاری از دستم بر نمی یاد .همش فکر نی کنم بعد زایمان خوب می شم .می گم خدایا همسرش خوبه بچه ام اذیت نکنه منم که فرصت عمر محدود نمی تونم خیلی حمایتش کنم
عزیزم 36 سال سنی نیست اخه بعدم عمر دست خداست نگران چی هستی اخه انشالله هستی و نگهداریش میکنی
اخه ۸۰ بشم اون تقریبا ۴۴ و تازه کمتر ۴۳ هست .فکر می کنم خیلی خیلی زود یتیم می شه مثل اینکه خکدم دور از جون هفت سال دیگه بی مادر شم .من خدا رو شک. همسرم خوبه
هی با خودم می گم کار ها رو به خدا بسپر اما ته دلم نگرانیه .می گم کاش هیچ وقت باردار نمی شدم قبلش خیلی بچه دوست داشتم الان فقط دوست دارم بر گردم یه سال قبل ولی نمی شه متاسفانه
اخه ۸۰ بشم اون تقریبا ۴۴ و تازه کمتر ۴۳ هست .فکر می کنم خیلی خیلی زود یتیم می شه مثل اینکه خکدم دور ...
اینا چه فکراییه اخه عزیزمن مگه عمرت مشخصه شاید خدا خواست 120 سال زندگی کردی
یه چیزی بگم یه بنده خداییهست تو فامیلما خانومه 60 سالشه بعد از پا افتاده مادرش نزدیک 90 سالشه صحیح و سالم اومده از دخترش نگهداری میکنه کی میدونه ادما تا کی عمر میکنن
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲