2777
2789

اول بگم این جریان زندگی یکی از اطرافیانمه و دختره داره دیوونه میشه 

میگفت یه اشتباه خیلی بزرگی کرده و‌ داره عذاب میکشه و‌  نمیتونه طلاق بگیره طرفش طلاقش نمیده به نظرتون چیکار باید بکنه خودشم دیگه نمیخواد بمونه اخه سنشم کمه دختره ۱۸ سال اینا 

فکر منم درگیر کرده یه مدته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم دیگه دختره یه اشتباهی کرده و حال خودش الان بده شوهرشم گفته طلاق نمیدم دختره میگه نمیتونم زندگی ...

اگه دختر خیانت کرده باشه ولی شوهرش گفته بمونه

بمونه برا چی بره شاید یه فرصت دیگه بهش داده 

اگه دختر خیانت کرده باشه ولی شوهرش گفته بمونهبمونه برا چی بره شاید یه فرصت دیگه بهش داده

اصلا مشکلشو به من نمیگه حالش وحشتناکه اصلا داغون شده میگه عذاب وجدان دارم نمیتونم زندگیمو تحمل کنم 

من هم دلم براش میسوزه هم نمیدونم چی باید بهش بگم حقیقتا 

شوهرم دوسش داره نمیزاره جدا بشه ازش 

اصلا مشکلشو به من نمیگه حالش وحشتناکه اصلا داغون شده میگه عذاب وجدان دارم نمیتونم زندگیمو تحمل کنم م ...

عذاب وجدان شاید از خسانت باشه خدا منو ببخشه قضاوت اشتباه نکرده باشم ولی خب عذاب وجدان انقدری 

اصلا مشکلشو به من نمیگه حالش وحشتناکه اصلا داغون شده میگه عذاب وجدان دارم نمیتونم زندگیمو تحمل کنم م ...

نکنه از شوهرش وحشت داره نکنه یه کاری کرده بترسه با شوهرش بمونه 

ینی شاید دختره خطایی مرتکب شده باشه اللن از این میترسه با شوهرش بمونه شاید بلایی سرش بیاره 

باید به حرف بیاد بتونی کمکش کنی

عذاب وجدان شاید از خسانت باشه خدا منو ببخشه قضاوت اشتباه نکرده باشم ولی خب عذاب وجدان انقدری

چمیدونم والا خودش که قیافشم داغون شده انقدر حالش بده اصلا مثل قبلش نیست شوهرش ولی چیزیش نبود 

من بهش گفتم به خاطر بچه بمونه میگه بچه به خانواده شوهرم وابستست من فقط میخوام ازین حال نجات پیدا کنم و‌این داستانا 

شوهرم دوسش داشته ازدواجشون عاشقانه بوده 

نکنه از شوهرش وحشت داره نکنه یه کاری کرده بترسه با شوهرش بمونه ینی شاید دختره خطایی مرتکب شده باشه ا ...

نه میگه دلم برا بچم میسوزه که بخواد با من بزرگ بشه و‌... شوهره خیلی دوسش داره اصلا بعید میدونم والا 

خلاصه دختره الان چند ماهه درگیر این قضیست بهش گفتم بره پیش روانشناس میگه اعتماد ندارم 

اصلا عجیبه واسم 

دختره خودش اشتباه کرده خب حالا من دقبقا نمیدونم اشتباهش همین که شما گفتیه یا نه میترسه به منم بگه نم ...

اره شاید یه کاری کن اگر جادو باشه رفع بشه روش امتحان کن اگر دیدی خوب نشد لابد جادو نیست بهش کمک کن گناه داره من میگم نکنه از شوهرش میترسه بلایی سرش بیاره سر همین کاری که نمیدونم چیه