2777
2789
عنوان

محبت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 23 پست
همین دیگه دوست دارم قربون صدقم بره نمیره .دوست دارم دوست داشتنشو ابراز کنه نمیکنه

شوهر منم‌اولین اینجوری بود ،اما هی گفتم بهش ک نیاز دارم ب محبت کلامی اونم دریغ نکرد

ی کانال روزمرگی زدمhttps://eitaa.com/zendegizahra

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن تو دوستی محبتش بیشتر بود کلا

زندگی بالا پایین داره به مرور خیلی چیزا کمرنگ تر میشه اوایل شور وهیجان بیشتره وگرم تره رابطه، طبیعیه که نسبت به اول یه چیزایی تغییر میکنه وبه یه ثباتی میرسید سعی کنید کارای مشترک داشته باشید ورابطه رو گرم نگه دارید من اینو بیشتر مسئولیت خانم میدونم

محبت کلامی خوبهولی به کاراش دقت کن محبت عملی بهترهمثلا شوهر من حوصله داشته باشه حالش خوب باشه محبت ک ...

اره اینم همینجوریه.اما دوست داشتم ی وقتایی بگه دوستت دارم.قربون صدقم بره

شوهر منم‌اولین اینجوری بود ،اما هی گفتم بهش ک نیاز دارم ب محبت کلامی اونم دریغ نکرد

عه.ولی من غرورم نمیذاره هی بگم بهش.میگم ارزشی نداره خب.مثلا بارها گفتما گل دوست دارم.اما گل نمیخره برام.میگه من خودم گلم:/

عه.ولی من غرورم نمیذاره هی بگم بهش.میگم ارزشی نداره خب.مثلا بارها گفتما گل دوست دارم.اما گل نمیخره ب ...

چ خودخواه😐

منم‌نگفتم‌ مستقیم ،مثلان گفتم خوشم‌میاد این کارو کنی یا وقتی برام گل میخره خییییییل خوشحال میشم و ذوق میکنم خودش میفهمه دوست دارم ،انجام میده واسم 

ی کانال روزمرگی زدمhttps://eitaa.com/zendegizahra

چ خودخواه😐منم‌نگفتم‌ مستقیم ،مثلان گفتم خوشم‌میاد این کارو کنی یا وقتی برام گل میخره خییییییل خوشحا ...

اره همینا خیلی ناراحتم میکنه.مثلا برای تولدم اصلا کیک نخرید برام‌.فقط بهم تبریک گفت شب قبلش و گفت فردا میریم برات زنجیر و گوشواره میگیریم.ولی ن کیک خرید ن گل:/