o_mina مدیر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 5639 عنوان برو بچ همدانی | مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 28 پست میدان شیر سنگی همدان چطور جاییه قسمت مفره نشینه ایا؟ او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند. 1404/07/23 | 01:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
o_mina مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 5639 اره😅همسرم خابه وگرنه ازش سوالتون میپرسیدم ببخشی تو تاپیکت بی ربط حرفیدم قربونت عزیزم چ حرفیه راحت باش😂 او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
o_mina مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 5639 بالاشهر همدان اگه میخوای بهت معرفی کنم میخواستم بیینم زندگی / قیمتا / و خیلی چیزای دیگه چطوریه او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
o_mina مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 5639 چه رشته ای؟ به سلامتیی حسابداریقربونت تاپیکاتو الان دیدم مبارکه تو کجا درومدی؟ او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
__فیونا__ عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 714 میخواستم بیینم زندگی / قیمتا / و خیلی چیزای دیگه چطوریه همدان چه خودش چه دانشگاه اش اوکیه خوبهقیمت خونه چه اجاره چه خرید وحشتناک زیاده بعد تهران اعلام شده بود جزو گرون ترین هاست ولی بقیه چیزا مثل بقیه استهرسوالی داری بپرس باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚
__فیونا__ عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 714 حسابداریقربونت تاپیکاتو الان دیدم مبارکه تو کجا درومدی؟ فدات شم❤️منم نزدیکم تقریبا، شهر و اگه میشه نگم ناشناس بمونم😢ولی منم مهمان میگیرم میام همدان البته بعد یکسال باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚
o_mina مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 5639 همدان چه خودش چه دانشگاه اش اوکیه خوبهقیمت خونه چه اجاره چه خرید وحشتناک زیاده بعد تهران اعلام شده ب ... من خودم کرجم بعد میایم مسافرت شهرستان های دیگس خیلیی نسبتا ارزونه ب اینوراره اجاره اش پشمام ریخت منم میگن دو ترم خوابگاه میدن بعدش خودت باید ی فکری کنیمن ۱۹ ساله چ غلطی کنم:/ او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
o_mina مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 5639 فدات شم❤️منم نزدیکم تقریبا، شهر و اگه میشه نگم ناشناس بمونم😢ولی منم مهمان میگیرم میام همدان البته ب ... منم بعد یکسال میخوام مهمان بگیرم برم🤣🤣🤣🤣 او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
__فیونا__ عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 714 من خودم کرجم بعد میایم مسافرت شهرستان های دیگس خیلیی نسبتا ارزونه ب اینوراره اجاره اش پشمام ریخت منم ... شهرستان هاش آره ولی خودش خیلی گرونه دلیلش هم نمیدونم واقعا شانس ما همدانی هاستشاید بعد دو ترم تونستی مهمان شی کرج یا انتقالی بگیری . رشته خوبیه ارزشش و دارهحالا ما فامیلامون بیشتر کرجن اونجاهم خوب میشناسم😂 باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚
__فیونا__ عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 714 منم بعد یکسال میخوام مهمان بگیرم برم🤣🤣🤣🤣 همه همینکار میکننخوبه یه سال یه شهر جدیدم تجربه میکنیقراره کلی یخ بزنی سرماش وحشتناکه😂😂 باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚
o_mina مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 5639 شهرستان هاش آره ولی خودش خیلی گرونه دلیلش هم نمیدونم واقعا شانس ما همدانی هاستشاید بعد دو ترم تونستی ... شرط مهمون شدن چیه؟ معدل بالا؟ او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
o_mina مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 5639 همه همینکار میکننخوبه یه سال یه شهر جدیدم تجربه میکنیقراره کلی یخ بزنی سرماش وحشتناکه😂😂 من خودم همدانی ام سالی یبار شاید ب زور بیام اونم بعدش سرما میخورم😂😂😂 او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
o_mina مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 5639 همه همینکار میکننخوبه یه سال یه شهر جدیدم تجربه میکنیقراره کلی یخ بزنی سرماش وحشتناکه😂😂 بنظرت میتونم ازونجا انتقال بگیرم بوعلی؟ او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
__فیونا__ عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 714 من خودم همدانی ام سالی یبار شاید ب زور بیام اونم بعدش سرما میخورم😂😂😂 آره ما دیگه عادت کردیم به یخ زدنن😬 باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚
__فیونا__ عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 714 شرط مهمون شدن چیه؟ معدل بالا؟ معدل بالا باشه بهتره فکرکنم باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚