2777
2789
پسر منم ده ماهشه بردم متخصص گفت فقط استامینوفن بده واین ویروس تا سه روز تب داره بعد کمتر میشه

از دیروز شروع شده 

ن من رفتم گفت عفونت هم داره چرک خشک کن داد

اما تا میخوره بالا میاره 

فعلا بیدارم ببینم چی میشه 

پاشویه کردم شیاف هم زدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دیروز شروع شده ن من رفتم گفت عفونت هم داره چرک خشک کن داداما تا میخوره بالا میاره فعلا بیدارم ببی ...

خواهر بچه منم عینهو بچه شما چرک خشک کن دادم بهش آلت تناسلی ش شد قرمز قرمز وپوست پوست سریع چرک خشک کن قطع کردم دارم بهش دمنوش بابونه میدم با سیتریزین و استامنوفن،خیلی بهتر شده

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
از دیروز شروع شده ن من رفتم گفت عفونت هم داره چرک خشک کن داداما تا میخوره بالا میاره فعلا بیدارم ببی ...

صبر کن تا سه روز الی چهار روز یهو تب ش میاد پایین

خواهر بچه منم عینهو بچه شما چرک خشک کن دادم بهش آلت تناسلی ش شد قرمز قرمز وپوست پوست سریع چرک خشک کن ...

دمنوش بابونه واسه چی خوبه عفونت؟؟,میخوره؟

آخه دخترم آب خالی هم بالا میاره 

سرم زدیم براش 

بعداز ۵روز یعنی دیگه ویروس قابلیت انتقال نداره ؟

دکترا میگن تا یه هفته الی ده روز ،ولی خب شدت ش کم میشه روبه بهبود میشه دیگه بعد از پنج روز،بستگی به بدن داره ولی شما اگه می‌ترسی بزار یه هفته بشه

دکترا میگن تا یه هفته الی ده روز ،ولی خب شدت ش کم میشه روبه بهبود میشه دیگه بعد از پنج روز،بستگی به ...

خیلی میترسم . آخه بچم نوزاده . خدای نکرده مریض بشه دارو هم نمیتونه بخوره خیلی اذیت میشه 🥺

یه چند روز بیشتر بمونم بهتره تا یک درصدم احتمال مریض شدن نوزادم وجود داشته باشه .

انشالله ممنون ک گفتین

نترس خواهر استامینوفن بهش بده یا ایبوپروفن هر چهار تاشش ساعت خودتم برو بخواب تا فردا بتونی ازش مواظبت کنی،نترس خوب میشه کم کم

خیلی میترسم . آخه بچم نوزاده . خدای نکرده مریض بشه دارو هم نمیتونه بخوره خیلی اذیت میشه 🥺یه چند روز ...

اره نوزاد ی که هنوز نازکه خیلی براش سخت میشه سعی کن نگیره تا شش ماه ،ویروس بدی ه پسر من دوماهه که بود ده روز طول کشید تا خوب بشه خیلی خیلی سخته بود چون هنوز خیلی از واکسن ها نگرفته بود ،امسال م گرفت چند روز پیش گلوش وگوشش وریه ش در گیر بود تب ش م برا همین بود بعد از چهار روز کم کم تبش ول داد

آره توی این یک روزه خونه بمب ترکیده اعصابم خورده از مریضی بچه ها

برو خدارو شکر کن که تنتون سالمه و بچه هاتم خوب میشن نترس،،کثیفی ه خونه بیخیال بابا ،منم مثل شما بود خونه م هر کی م میومد درباز نکردم گفتم ما مریضی م،ههه

برو خدارو شکر کن که تنتون سالمه و بچه هاتم خوب میشن نترس،،کثیفی ه خونه بیخیال بابا ،منم مثل شما بود ...

من توی مریضی بچه هام تنهام خودم ببرم بیارم مثل امشب ساعت ۱۲شب رسیدم خونه این موقع شب تنها با دوتا بچه 

اما میگم اشکال نداره همین که ازشون دورم خوبی هایی هم داره که هر دقیقه تو خونه م نیستن حرف و حدیث پیش بیاد ب خونه زندگیم گیر بدن 

اما بدی ماجرا اینه که مامانمم ازم دوره