2777
2789

چندتا راه داره...خیلی ساده‌ان...هرکدوم راحت تر بودید رو به طور ««مداوم»» انجام بدید

با غذا سیاهدانه بخورید...یعنی هر غذایی که میخورید یکمی سیاهدانه بپاشید روی غذا...خصوصا شب‌ها

یا

شامپو سیاهدانه یا شامپو سبغ دائما استفاده کنید و سرتون رو با آب ولرم بشورید...نه سرد نه داغ

یا

هر شب یه دانه هلیله سیاه بخورید...یا پودرشو بخرید و یه قاشق  چای خوری بخورید

مدت زمان تاثیر گذاری به مقدار خوردن شما و سبک تغذیه‌اتون بستگی داره ولی قطعا و قطعا اثرش رو می‌بینید اگر «««ادامه»»» بدید.

نکته: غذاهای سرد مثل ماست و دوغ و خیار و لواشک و ترشی و... کمتر مصرف کنید که موهاتون سفید نشه.

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

من ۳۰سالمه مو سفید نداشتم تاحالا

انواع واقسام بیماری های روحی روانی و مشکلات اعصابم دارم ولی موهام سیاهه.

سفید شدن مو ارثیه درمان نداره که

بعضی آدمــا میخ دارن ...گیر میکنی بهشون ،نخ کش میشی ،به زور باید جدات کنن

من ۳۰سالمه مو سفید نداشتم تاحالاانواع واقسام بیماری های روحی روانی و مشکلات اعصابم دارم ولی موهام سی ...

شاید حق با شما باشه.......

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سبوس برنجم خوبه ، پرهیز از غم و غصه و حرص و جوش زیاد

سبوس برنج رو نمیدونم

وقتی بدن و علی الخصوص مغز سرد باشه، هم مو سفید میشه و هم غم و غصه بابت چیزهای الکی زیاد میشه

من ۳۰سالمه مو سفید نداشتم تاحالاانواع واقسام بیماری های روحی روانی و مشکلات اعصابم دارم ولی موهام سی ...

نه بابا کی گفته حتما ارثیه...خیلی وقتها کمبود ویتامین هست برمیگرده، خیلی وقتها اختلالات تیروییدی و... در کل برای هر کسی می‌تونه متفاوت باشه 

ممنون لطف کردید...۲۹ سالمه مو سفید زیاد دارم زیییییاد

خواهش میکنم

اینکارایی که گفتم رو انجام بدید

یه ماه بعدش می‌بینید که سفیدا، حنایی و قرمز شدن...بعد که بیشتر ادامه بدید، کم کم از ساقه شروع میکنن به سیاه شدن

وقتی نتیجه گرفتید یه اطلاعی بدید بی زحمت...خوشخال میشم🙏🏻

خواهش میکنماینکارایی که گفتم رو انجام بدیدیه ماه بعدش می‌بینید که سفیدا، حنایی و قرمز شدن...بعد که ب ...

اگه انجام دادم حتما بهتون خبر میدم

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

سلام عزیزم ممنونم.منم چند روزه قرص بی پریدن میخورم چون خیلی غم و غصه و اضطراب دارم تا حدودی بیخیالم ...

خواهش میکنم ،ان شاء الله که دوباره برگرده رنگش، فقط قرصهای اعصاب با تجویز پزشک حتما بخورید ...